Akkuş, pazar esnafından destek istedi

Cumhuriyet Halk Partisi Bayburt Belediye Başkan adayı Hacı Mustafa Akkuş seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Akkuş, pazar esnafından destek istedi
Bayburt Postası - Cumhuriyet Halk Partisi Bayburt Belediye Başkan adayı Hacı Mustafa Akkuş seçim çalışmalarını sürdürüyor. 30 Mart 2014’te yapılacak olan yerel seçimler öncesinde resmi kurumlar ve STK ziyaretlerini tamamlayan Akkuş, Bayburt esnafına da ziyaretlerde bulunarak destek istiyor.

Seçim çalışmalarında Pazar esnafını ziyaret eden Hacı Mustafa Akkuş, pazarcıların sorun ve taleplerini dinledi. Akkuş, seçimleri kazanması halinde Pazar esnafının daha uygun koşullarda hizmet verebilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti.

Yerel seçimlerin Türkiye ve Bayburt açısından oldukça önem arz ettiğini belirtten Akkuş, “Cumhuriyet Halk Partisi önümüzdeki seçimlerde Türkiye’de birinci parti çıkacak, 2015 yılında yapılacak olan seçimlerde ise iktidar partisi olacaktır. Ben Bayburtlu kardeşlerimin CHP’ye destek vermelerini bekliyorum” ifadelerini kullandı.



Anahtar Kelimeler:
CHPHacı Mustafa Akkuş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Muharrem 10 yıl önce

Sayın Başkan. Yalan, yolsuzluk var mı? Yoksa şansın yok. Varsa Bayburt'tan alırsın oyu.