AK Parti'nin değişmeyen adayı

Demirözü Belediye Başkanı Selami Ersen, 30 Mart'a yapılacak olan yerel seçimlerde partisinin genel merkezi tarafından yeniden başkan adayı olarak gösterildi.

AK Parti'nin değişmeyen adayı
Bayburt Postası - AK Parti Bayburt il ve ilçe teşkilatı, partinin genel merkezi tarafından açıklanan ve devam kararı alınan Demirözü Belediye Başkanı Selami Ersen için aday tanıtım toplantısı gerçekleştirdi.

30 Mart'a yapılacak olan yerel seçimlerde partisinin genel merkezi tarafından yeniden başkan adayı olarak seçilen Ersen'in aday tanıtım toplantısına AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal, AK Parti Demirözü İlçe Başkanı Çağlar Seyrek, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Fatih Eraslan ile birlikte Demirözü Belediye Başkan aday adayı Hayrettin Öner ve partililer katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal, Demirözü’de aday değişikliğine gidilmediğini ve mevcut başkanla yola devam kararı alındığını söyledi. Kobal, “Dün Aydıntepe ilçemizde adayımızı açıkladık, bugün de Demirözü ilçemizde Selami Ersen ile yolumuza devam diyoruz. Genel merkezimiz Demirözü ilçemizde aday değişikliğine gitmeyerek Selami Ersen başkanımızla tekrar ak belediyeciliğin 2014 yerel seçimlerinde devam etmesi yönünde bir karar çıkarmıştır. Ben Hayrettin Öner kardeşimize de aday adaylığından dolayı teşekkür ediyorum. Demirözü’de bu birlik ve beraberliğimizle hizmetlerimize devam edeceğiz. Selami Ersen’in adaylığı Demirözü’müze, partimize ve memleketimize hayırlı olsun” dedi.

Demirözü Belediye Başkanı Selami Ersen ise yaptığı konuşmada, 30 Mart yerel seçimlerde sandıktan çıkıp hizmete kaldıkları yerden devam edeceğini söyledi. Ersen aday adayı Hayrettin Öner’e de teşekkür ettiği konuşmasında, “Demirözü’nde 5 yıllık hizmetlerim ve projelerim var. 30 mart 2014 yerel seçimlerinde yüzümüzün akıyla sandıktan çıkarak hizmete devam edeceğiz. Ben aday adayı kardeşim Hayrettin Öner’e de teşekkür ediyorum. Bu sürecin Demirözü’müze hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

AK Parti Demirözü Belediye Başkanı aday adayı Hayrettin Öner de bir konuşma yaptı. Parti içi bir yarışta Selami Ersen’in tekrar aday gösterildiğini belirten Öner, kararın Demirözü için hayırlı olmasını diledi.

Gökçedere'de Necmettin Bakır yeniden aday


Öte yandan AK Parti Genel Merkezi tarafından dün gece yapılan açıklamada Gökçedere Belediye Başkanlığı için Necmettin Bakır yeniden aday gösterildi. 2009 yılındaki seçimlere Saadet Partisi adına girip kazanan, sonraki süreçte ise AK Parti'ye geçen Necmettin Bakır partisinin yeniden belediye başkan adayı oldu. Bakır, Demirözü Belediye Başkanı Selam Ersen'le birlikte AK Parti tarafından tekrar aday gösterilen ikinci isim oldu. Bir önceki seçimi kaybeden Arpalı Belediye Başkanı Şadi Terzi’nin yeniden aday gösterildiği parti tarafından Bayburt Belediye Başkanlığı için ise değişikliğe gidilmiş ve aday olarak Mete Memiş açıklanmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.