“AK Parti ne için imza topluyor?”

Aydın; Ak Parti’nin Bayburt’ta sürpriz bir “imza kampanyası” başlattığını iddia etti...

“AK Parti ne için imza topluyor?”

Günün en ilginç iddiası, MHP Bayburt Belediye Başkan Adayı İdris Aydın’dan geldi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Bayburt mitinginde halka seslenen Aydın; Ak Parti’nin Bayburt’ta “imza kampanyası” başlattığını iddia etti.

İmza kampanyasını “son koz” olarak değerlendiren Aydın, cep telefonlarına gönderilen mesajlarla, “Hafta sonu mutlaka teşkilata uğrayın, kampanyamıza imza atın” denildiğini iddia etti.

Ne için imza toplanıyor?

İdris Aydın’a bu sürpriz çıkışını sorduk…

Aydın, imza kampanyasının, mitingde de söylediği gibi, “Başbakanı Bayburt’a getirebilmek” adına düzenlendiğini yineledi: 

 “Bugün seçimi tehlikede görenler, son koz olarak cep telefonlarına mesaj göndererek, Başbakanın Bayburt’a gelmesi için imza topluyorlar. Keşke bu gayreti Bayburt’a hizmet noktasında, yatırım noktasında gösterseydiler. Hassasiyetlerini ve özenlerini, daha önce bir çok konuda Bayburt’a hizmet adına toplanan ve kendilerine teslim edilen on binlerce Bayburtlunun imzasına, isteğine, talebine gösterseydiler.”

Aydın, her türlü imza kampanyasına, Bayburt’a yararı veya faydası olacaksa, kimin düzenlediğine bakmaksızın kendilerinin de altına imza atabileceklerini söyledi.








Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Merve 10 yıl önce

Yazık! Keşke bendende imza isteseler bak onlara o zaman neler yapıyorum. Bide ikinci milletvekiliydi, uyandım ben uyandım. Bayburtta uyandı

Avatar
Asım Koca 10 yıl önce

Ne diyelim. Daha niye çağırmak için uğraşıyorlar. Gelse Bayburt için ne değişecek. Hey Allahım sen fikir ver benim hemşerilerime

Avatar
Muammer Yasaroglu 10 yıl önce

Vatan sagolsun gerisi teferuattir Ben bayburtlu kardasiniz olarak basbakan bayburta Gelmis gelmemis onemi yoktur onemli olan vatan sagolsun bayburtun mayasi saglam oldugu icin bayburta ugramamistir guzel goren guzel dusunur

Avatar
Bayburtlu 10 yıl önce

Sayın Başbakan bizim ikinci milletvekilimiz değil miydi? Bir kere geldimi Bayburt'a. Bayburt için neler yapıldı ben bir şey görmedim, şu anki başkan ne iş gördü acaba? Bence biz bayburtlular bu sefer çalışacak birini seçelim, bir partiye bağlanıp vermeyelim. Şunu da söyleyim bu adamlar şunu düşünüyor ne de olmasa Bayburt'u alacağız, bayburtlu dindardır bizden başka kime verecek. Sonuç çalışma yok bir şey yok. Bayburtlu bu seferlik çalışana ver, çalışmayanı değiş bak bi sonraki dönemlerinde nasıl çalışıyorlar.

Avatar
Safak Güngör 10 yıl önce

Onu bunu bilmem Bayburta Adam gibi bir meydan gerekli. Yeni seçilen belediye başkanının ilk işinin Atatürk Anıtının otopark içinden alınarak şehrin yeni yerleşime açılan bölgelerinden birinde adam gibi bir meydan yapılmak süretiyle oraya taşımalıdır.

Avatar
Memet 10 yıl önce

Bayburtlu hemşeriniz olarak Ümraniyede oturuyom. Bu sabah işe giderken AKP li belediye başkanının adına duraklarda poğça ve meyve suyu dağıtıyorlardı, çok üzüldüm

Avatar
MGV 10 yıl önce

İddia degil gercek bir olay.. AK parti uyesi vatandaslara mesaj atarak destek vermelerini istediler, arkadasim kendisine gelen mesaji bizzat gosterdi. Hatta Basbakan gelmeyince onun yerine genel merkezle irtibata gecip bu durumu ilettiler diger kurmaylarin programi yogun olunca orhan fevzi gumrukcuoglu geldi. Bu secimi Bayburtta AK Parti kaybederse bu basarisizlik Ozbek, Elci ve Polat uclusune iyi bir ders olacaktir!

Avatar
Bahattin Emin 10 yıl önce

AKP Bayburt tren için imza topluyor, iyi ki uyandınız! Başarılar!