AK Parti, Aydıntepe'de hız verdi

Yüksek Seçim Kurulu tarafından iptal edilen ve 1 Haziran'da tekrarlanacak olan Aydıntepe Belediye Başkanlığı seçimleri için AK Parti çalışmalarını sürdürüyor.

AK Parti, Aydıntepe'de hız verdi
Bayburt Postası - Yüksek Seçim Kurulu tarafından iptal edilen ve 1 Haziran'da tekrarlanacak olan Aydıntepe Belediye Başkanlığı seçimleri için AK Parti çalışmalarını sürdürüyor. 

Beraberinde parti yöneticileri ile birlikte Aydıntepe'deki seçim çalışmalarına eşlik eden AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal, "Aydıntepe Belediyesi'ni de alarak Bayburt'ta 5-0 yapmak istiyoruz. Ak Belediyecilik anlayışına önem veren bir Başbakanımız var. Başbakanımızın belediyecilikteki hedefleri doğrultusunda hareket ediyoruz" dedi.

Kobal, 1 Haziran 2014 Pazar günü Aydıntepe ilçesinde yapılacak yerel seçimlerde Ak Belediyeciliğin devam etmesi için çalıştıklarını kaydederek, şu açıklamayı yaptı :

"Ara ara Aydıntepe ilçemize gelerek Aydıntepe teşkilatımızın çalışmalarına eşlik edeceğiz. Aydıntepe Ak Belediyecilik ile hizmetler almaya devam edecek. Başbakanımız ve genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan Aydıntepe seçimlerini yakinen takip ediyor. Çalışmalarımız hakkında bizlerden haftalık rapor istiyor. Biz Aydıntepe halkımızı dinlemeye ve ziyaretler yapmaya devam edeceğiz. Aydıntepe Belediyesi'ni de alarak Bayburt'ta 5-0 yapmak istiyoruz. Ak Belediyecilik anlayışına önem veren bir Başbakanımız var. Başbakanımızın belediyecilikteki hedefleri doğrultusunda hareket ediyoruz. Bu hedeflere Aydıntepe'de de ulaşmamız için 1 Haziran'da Aydıntepe'de yapılacak yerel seçim için çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek."

Kobal ve beraberindekiler esnaf gezisi yaptıktan sonra ilçeden ayrıldı.
 

Anahtar Kelimeler:
AK PartiHakan Kobal
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.