AK Parti adayı İstanbul’da açıklanıyor

AK Parti'nin Bayburt Belediye Başkan adayı yarın açıklanıyor. İktidar partisinin Bayburt Belediye Başkan adayı için son nokta koyuldu.

AK Parti adayı İstanbul’da açıklanıyor

Bayburt Postası - AK Parti'nin Bayburt Belediye Başkan adayı yarın açıklanıyor. İktidar partisinin Bayburt Belediye Başkan adayı için son nokta koyuldu. Geçtiğimiz günlerde duyurusu yapıldıktan sonra AK Parti’nin son grup toplantısında açıklanması beklenen başkan adayı İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan aday tanıtım toplantısında resmi olarak açıklanacak.

AK Parti il Başkanı Hakan Kobal, partisinin başkan adayı olarak seçilen Mete Memiş’in yarın İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek aday tanıtım toplantısına davet edildiğini söyledi.

Memiş’in Bayburt Belediye Başkan adaylığının kesinleştiğini söyleyen Kobal, “Yarın Milletvekilimiz Bünyamin Özbek ve Belediye Başkan adayımız Mete Memiş’le birlikte İstanbul’da olacağız” dedi.

Kobal, İstanbul'da yapılacak olan aday tanıtım toplantısından sonra yerel seçim çalışmalarına hız vereceklerini söyleyerek, “Aday adaylık süreci Bayburt için sonlandırılmıştır. Yarından itibaren seçim çalışmalarına hız vereceğiz. Sayın Mete Memiş’in adaylığı Bayburt’a hayırlı olsun” dedi.

Anahtar Kelimeler:
AK PartiMete Memiş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.