30 Mart için iddialı konuştu

MHP eski Bayburt Milletvekili Şaban Kardeş, “Bayburt’ta bu havayı 2 günde hissettim. Bugün burada çok daha rahat görüyoruz ki Bayburt karar vermiş. Tüm MHP’liler birlik ve beraberlik içerisinde seçime giriyor ve adayımızın yanındayız . 30 Mart seçimlerini inşallah Milliyetçi Hareket’in iktidarı ile sonuçlandıracağız” dedi.

30 Mart için iddialı konuştu
Bayburt Postası - MHP eski Bayburt Milletvekili Şaban Kardeş, “Bayburt’ta bu havayı 2 günde hissettim. Bugün burada çok daha rahat görüyoruz ki Bayburt karar vermiş. Tüm MHP’liler birlik ve beraberlik içerisinde seçime giriyor ve adayımızın yanındayız . 30 Mart seçimlerini inşallah Milliyetçi Hareket’in iktidarı ile sonuçlandıracağız” dedi.

MHP Bayburt İl Başkanlığı’nın düzenlediği aday tanıtım toplantısına katılan Kardeş, iddialı açıklamalarda bulundu. 30 Mart 2014’te yapılacak olan yerel seçimlerde Gümüşhane ve Bayburt’ta belediyeyi kazanacaklarını söyleyen Kardeş, tüm partilileri birlik ve beraberlik içinde olmaya davet etti. Konuşmasında MHP’nin belediyeyi kazandığı dönemdeki hizmetlerine de değinen Kardeş, şöyle konuştu:

“Bugün burada bir kutlu yürüyüş için toplandık. 1999 yılında milletvekilliği görevini bize tevdi ettiniz. O gün Bayburt, Gümüşhane, Erzurum ve Erzincan’da başarılar elde ettik. Bayburt Belediye Başkanlığı’nı kazandık. Bayburt’a hizmet etmiş tüm belediye başkanlarına teşekkür ediyorum ama bizim farkımızın ortaya koymak mecburiyetindeyiz. Bayburt Belediyesi 1999 yılında 6 aylık borcunu ödeyemeyen bir konumdaydı. Durumun vahametini ortaya koymak açısından diyorum. Ve o gün başkanımızla birlikte dayanışma içerisinde Bayburtlu hemşerilerimize nasıl hizmet edebiliriz diye düşündük. Şehit Osman dağına baktığımız zaman içimiz açılıyor. O gün dağdı, sayın belediye başkanımızın projeleri neticesinde ora bugünkü haline geldi. Bakın Arpalı’daki belediye başkanımızın hizmetleri bugün AKP’lilerin bile ağzında dolaşıyor. Bu ülkücü fikrin anlayışı, hakka, hukuka ve adalete tüyü bitmemiş yetimin hakkına riayetten, inançtan, imandan kaynaklanıyor. Bayburt, ‘hizmet götürmeyeyim yine alırım’ zihniyetinden kurtarılmalı. Gümüşhane’de ve Bayburt’ta belediyeyi kazanacağız. Bayburt’ta bu havayı 2 günde hissettim. Bugün burada çok daha rahat görüyoruz ki Bayburt karar vermiş, Ülkücü Hareket karar vermiş. Tüm MHP’liler birlik ve beraberlik içerisinde seçime giriyor ve adayımızın yanındayız. Kimse yerinde oturmasın. Biz her zaman teşkilatın emrindeyiz. Hep birlikte bu 30 Mart seçimlerini inşallah Milliyetçi Hareket’in iktidarı ile sonuçlandıracağız”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
acizane 10 yıl önce

her haber sitesi farklı adamları ön plana taşımaya çalışıyor mhp nın gelecek için tek ismi var bırakın artık aynı insanların yakasını bayburtun beklediği isimi artık sizde görün mhp de bu görüntüler birlik için güzelde olsa birilerini ön plana çıkarmaya çalışmanın gayreti var bayburt bunu hissederse mhp umduğunu bulamayabilir

Avatar
mhpli @acizane 10 yıl önce

kimmiş isim acıklada bilelim

Avatar
Muharrem 10 yıl önce

Sadece Bayburt değil tüm ülke gördü. Yolsuzluklar, hırsızlıklar almış başını gitmiş ülkede. Askere komplo kurduklarını bile itiraf etti akepeliler. Ya rabbi sen nelere kadirsin. Asgari ücrete fazla diyen bir zihniyet. Yolsuzlukalrın tepesinde olan Başbakan kendini ve ailesini korumak için yalana dolana devam ediyor.

Avatar
Bayburtlu 10 yıl önce

Bir Bayburtlu olarak terörle pazarlık yapana değil terörün karsısında kim varsa oyum onun mhp insalah