Yavuz Ailesi'nin mutlu günü

Yavuz, büyük oğlu İrfan Yavuz’un mürüvvetini görmekten duyduğu mutluluğu ifade ederken, “İnşallah bir ömür boyu mutlu olurlar, vatanımıza ve milletimize hayırlı evlatlar yetiştirirler. Bu gecede aramızda olup, mutluluğumuzu paylaşarak artıran tüm gönül dostlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Yavuz Ailesi'nin mutlu günü
Bayburt Postası - SOCAR Türkiye Başkanı ve Petkim Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Yavuz ve eşi Sibel Yavuz’un oğlu İrfan Yavuz ile İşadamı Hasan-Fatma Dönmez çiftinin kızları Gözde Dönmez, Çırağan Palace Oteli’nde düzenlenen görkemli bir düğün töreniyle evlendi.

Düğüne aralarında Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Koç, Eski Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, SOCAR Başkanı Rövnag Abdullayev, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Ak Parti Grup Başkan Vekili ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, Petkim Yönetim Kurulu Başkanı Vagif Aliyev, Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim YUMAK, Bayburt Vakfı Başkan Yardımcısı Ünal VURAL ile İstanbul, İzmir ve Bayburt’dan pek çok tanınmış isimle birlikte bine yakın davetli katıldı.




Genç çiftin nikâh şahitliklerini Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, SOCAR Başkanı Rövnag Abdullayev, Eski Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Koç ve Senem Gültekin gerçekleştirdi.

Bakan Işık, evlilik yaşamının bazen hüzün bazen kederli geçeceğini belirterek, genç çiftin iyi günde ve kötü günde birbirlerine bağlanmaları ve destek olmaları tavsiyesinde bulundu. Nikah şahitlerinden SOCAR Başkanı Rövnag Abdullayev ise, aile ocağını koruyanın kadın olduğunu, bu nedenle evlilik cüzdanını kadına takdim ettiğini söyledi.

Pop sanatçısı Kıraç’ın şarkılarıyla renk kattığı düğün töreninde Kenan Yavuz ve davetliler Bayburt yöresinden ezgilerle halay çektiler.

SOCAR Türkiye Başkanı Kenan Yavuz, büyük oğlu İrfan Yavuz’un mürüvvetini görmekten duyduğu mutluluğu ifade ederken, “İnşallah bir ömür boyu mutlu olurlar, vatanımıza ve milletimize hayırlı evlatlar yetiştirirler. Bu gecede aramızda olup, mutluluğumuzu paylaşarak artıran tüm gönül dostlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi. İrfan-Gözde Yavuz çifti, balayı için Maldivler’e hareket etti.

İrfan ve Gözde Yavuz çiftini kutluyor, Bayburt Postası olarak bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.