Yangınzede ailelerin yaraları sarılıyor

Bayburt merkeze bağlı Masat köyünde çıkan yangında evleri zarar gören 4 aileye 17 bin lira nakdi yardım yapıldı. Bayburt merkeze 35 kilometre uzaklıktaki Masat Köyü’nde Ekim ayında çıkan yangında 4 ev zarar görmüştü.

Yangınzede ailelerin yaraları sarılıyor

Bayburt Postası - Bayburt merkeze bağlı Masat köyünde çıkan yangında evleri zarar gören 4 aileye 17 bin lira nakdi yardım yapıldı. Bayburt merkeze 35 kilometre uzaklıktaki Masat Köyü’nde Ekim ayında çıkan yangında 4 ev zarar görmüştü.

Olayın ardından Bayburt Valisi Mükerrem Ünlüer’in talimatıyla Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan yardım talep eden İl Afet ve Acil Durum Müdürü Adil Arslan, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, “Sayın Valimiz Mükerrem Ünlüer ve sayın Milletvekilimiz Bünyamin Özbek'in girişimleri sonucu yangında zarar gören afetzedeler için gönderilen 17 bin lira tespit edilen hasar durumuna göre afetzedelerin Ziraat Bankası Bayburt şubesindeki hesaplarına aktarıldı” dedi. 4 evinin çatısının yandığı ve herhangi bir can kaybının yaşanmadığı yangında zarar gören ailelere gerekli yardımın yapıldığını belirten İl Müdürü Adil Arslan, devletin afet gibi durumlarda her zaman vatandaşın yanında olduğunu belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.