Ünlü sunucu, Bayburtlu sevenleriyle buluştu

Bayburt Belediyesi'nin organizesiyle  Bayburtlu kadınlarla buluşan TV program yapımcısı ve ünlü sunucu İkbal Gürpınar, mutlu ve huzurlu bir hayatın en önemli aktörlerinin kadınlar olduğunu söyledi...

Ünlü sunucu, Bayburtlu sevenleriyle buluştu

Bayburt Postası - Bayburt Belediyesi'nin organizesiyle  Bayburtlu kadınlarla buluşan TV program yapımcısı ve ünlü sunucu İkbal Gürpınar, mutlu ve huzurlu bir hayatın en önemli aktörlerinin kadınlar olduğunu söyledi.

Şair Zihni Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programda Bayburtlu kadınlarla ‘Şiddete hayır, düşünce orucu ve mutlu olmanın yolları” konulu bir söyleşi yapan Gürpınar, başarıya ulaşmanın yollarını, zorluklar karşısında nasıl mücadele edilmesi gerektiğini ve kendi hayatına dair yaşadığı olayları sevenlerine aktardı. Yaklaşık 2 saat süren söyleşi beğeniyle izlendi.

Programda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Bayburtlu kadınların programa gösterdiği ilgiden dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Sizlerin de mutlu olmanızı istiyoruz. Bizim varlık sebebimiz sizi rahatlığa kavuşturmak. İhtiyaçlarınızı tespit edip onları yerine getirmek. Ara sıra böyle programlar yapmak suretiyle sizi ekranlarda görüp de izlediğiniz insanlarla baş başa buluşturmak. Canlı canlı performansta sizleri eğlendirmeye, düşündürmeye, tefekkür etmeye, kadın olarak bu toplumda var olmanın sorumluluğunun farkında olmaya gayret ettiriyoruz" dedi.

İkbal Gürpınar'ın örnek kişiliği ile başarılı bir kadın olduğunu, kadının sosyal hayatta var olması gerektiğini kendi başarısıyla ortaya koyduğunu dile getiren Belediye Başkanı Polat, “Bu toplumun yarısı erkek yarısı kadın. Ama sonuçta kadın, bir elmanın yarısı. Evdeki huzurun yarısı olduğu için; erkeklere hizmet ettiğimiz kadar kadınlara da hizmet ediyoruz. Dedik ki İkbal Gürpınar’ı getirelim. Bayburt’umuzun kadını, genci, yaşlısı  mutlu olsun. İnşallah İkbal Hanım sizi mutlu edecek. Bilgilerini size aktaracak. Fıkralarla, tecrübesiyle sizleri memnun edecek. Ne kadar memnun ederse sizi, bizde ondan o kadar memnun olacağız. Sizlerle daha çok konuşturacağız. Su dediniz getirdik, mahalle parkları dediniz getirdik, Kadıoğlu Parkı dediniz getirdik. Piknik alanı dediniz yaptık. Bundan sonra da yapmaya inşallah devam edeceğiz. Biz başbakanımızın dediği gibi bu millete efendi olmaya değil, bütün gönlümüzle bütün samimiyetimizle hizmetkâr olmaya talibiz. Bugüne kadar yaptığımız gibi bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Ünlü sunucuya, şiirleriyle renk kattığı, yaşamdan sunduğu anekdotlarla kadınların önemine vurgu yaparak sevenlerinin kalbini bir kez daha kazandığı gecenin sonunda Belediye Başkanı Polat'ın eşi Kerime Polat ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Kılıç tarafından Bayburt taşından üretilmiş Saat Kulesi maketi ve ehramdan üretilmiş çeşitli hediyeler takdim edildi.

Haber: Bayburt Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.