Protokolden bayram mesajları

Bayburt Postası - Hükümet tarafından kamu çalışanlarına yönelik açıklanan 5 günlük resmi Kurban Bayramı tatili dün mesai bitimi ile birlikte başladı. Bayram dolayısıyla Bayburt Valisi Hasan İpek, Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Bayburt İl Emniyet Müdürü Mesut İnce ve Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Mollamahmutoğlu birer kutlama mesajı geçti.

Protokolden bayram mesajları

Bu tasarım Fatih Yavuz tarafından Bayburt Postası için hazırlanmıştırBayburt Postası - Hükümet tarafından kamu çalışanlarına yönelik açıklanan 5 günlük resmi Kurban Bayramı tatili dün mesai bitimi ile birlikte başladı. Bayram dolayısıyla Bayburt Valisi Hasan İpek, Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Bayburt İl Emniyet Müdürü Mesut İnce ve Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Mollamahmutoğlu birer kutlama mesajı geçti.

Bizler de Bayburt Gazeteciler Cemiyeti, Bayburt Postası ve Çoruh’un Doğduğu Yer Gazetesi ailesi adına tüm okurlarımızın Kurban Bayramı'nı kutluyor, bayramın ülkemize, Türk topraklarına ve İslam ülkelerine barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyoruz.

Kurban Bayramı nedeniyle birer kutlama mesajı yayınlayan protokol mensupları bayramın huzur ve güven içerisinde geçmesi dileklerini ilettiler. İşte o mesajlar:

Bayramlar; sevgi, saygı, hoşgörü, dostluk, kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma duygularımızın doruğa çıktığı müstesna günlerdir. Bu duygular; toplumsal huzurumuz, bireysel mutluluğumuz ve ülkemizin geleceği bakımından da büyük önem taşımaktadır. Bu vesile ile Ülkemizin Van ili ve çevresinde meydana gelen afet dolayısı ile hayatını kaybetmiş yurttaşlarımıza yüce Allah’tan rahmet diliyoruz. Yaralılarımıza acil şifalar temenni ediyoruz.

Bu bayram söz konusu felakete uğrayan kardeşlerimizle dayanışmanın en üst düzeyde olduğu bir bayram olacaktır. Bayburt’lu hemşerilerim bütün milli ve insani meselelerde olduğu gibi bu konuda da örnek davranışlar göstermiş ve göstermeye devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Bayburt’lu hemşerilerimin ve değerli çalışma arkadaşlarımın Kurban Bayramını içtenlikle kutlar, sağlık ve mutluluk dileklerimle selam, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Hasan İpek
Bayburt Valisi


Asırlardan beri birlik ve beraberlik içerisinde kutladığımız, yardımlaşmanın ve dayanışmanın sembolü olan Kurban Bayramında millet olarak bu duygularımızın ebediyete kadar sürmesini, gönüllerimizin huzur, sevgi ve kardeşlik duygularıyla dolması dileğiyle mübarek kurban bayramınızı en samimi duygularımla tebrik eder, saygılarımı sunarım.


Hacı Ali POLAT
Bayburt Belediye Başkanı


Milletimiz için büyük bir mutluluk ve coşku kaynağı olan, dayanışmayı ve yardımlaşmayı güçlendiren, birlik ve beraberliğin sürdürülmesine katkıda bulunan, insanları sıkıntı ve kaygılardan uzaklaştırarak ortak duygularda buluşturan bayramlar, birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissettiğimiz müstesna günlerdir.

Bu duygularla, değerli Bayburtlular ve tüm Teşkilat Mensuplarımız ile Ailelerinin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar, insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesi temennisi ile sevgi ve saygılarımı sunarım.

Mesut İnce
Bayburt İl Emniyet Müdürü


Yardımlaşma, yakınlaşma ve kardeşlik duygularının anlamlandırıldığı ve perçinlendiği mukaddes Kurban Bayramınızı tebrik eder, mutluluk ve esenlikler dilerim.

 

Prof. Dr. Murat Mollamahmutoğlu
Bayburt Üniversitesi Rektörü

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.