Kuşaklar piknikte buluştu

Memnune Evsen Huzurevi sakinleri, Bayburt Üniversitesi öğrencileriyle piknik yaptı.

Kuşaklar piknikte buluştu
Bayburt Postası - Memnune Evsen Huzurevi sakinleri, Bayburt Üniversitesi öğrencileriyle piknik yaptı. Bayburt Aile Ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından yürütülen “Anılarla Yaşlanıyoruz Anı Yaşıyoruz” projesi kapsamında huzurevinde kalan yaşlılar için piknik organize edildi.

Bayburt Kent Ormanı’nda, Memnune Evsen Huzurevi sakinlerine özel yönelik gerçekleştiren pikniğe Bayburt Valisi Sayın Mükerrem Ünlüer, Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Bayburt Cumhuriyet Başsavcısı Erkan Kalkan, Vali Yardımcısı Abdülhamit Karaca, Kurum Müdürü Hüsnü Yağmur, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hayrettin Pala, kurum çalışanları katıldı.

Bayburt Üniversitesi’nde okuyan öğrencilerin de eşlik ettiği piknik hakkında bir açıklamada bulunan Bayburt Aile Ve Sosyal Politikalar İl Müdür Hayrettin Pala, “Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Demokratik devlet anlayışı ilkelerine bağlı kalarak yaşlılarımızın toplumla bütünleşmesi, yaşama sıkı sıkıya tutunmaları, ömrünün büyük bir kısmını toplum ve ülkeye hizmet ederek geçirmiş bu insanlara yaşlılık dönemlerinde bir şükran ifadesi olarak ömürlerinin sonuna kadar insanoğluna yakışır bir şekilde yaşama haklarını yaşlılarımıza noksansız vermek projemizin temel amacıdır. Bu amaçla projemizle kuşaklar arasında köprüler kurmaya kuşakları buluşturmaya ve sosyal-kültürel etkinliklere devam ediyoruz” dedi.

Pala, ayrıca proje koordinatörü Mutlu Adak’a, huzurevi çalışanlarına ve üniversite öğrencilerine de teşekkür etti.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.