İzmir'de Kır Alanında Düğün Yapabileceğiniz Mekanlar 

İzmir'in kendine hayran bırakan bir doğası var. Şehirde bu kadar çok yeşil alan varken, doğayla iç içe bir düğün yapma fikri de şehirde evlenecek çitlerin sıklıkla tercih ettiği bir durum.

İzmir'de Kır Alanında Düğün Yapabileceğiniz Mekanlar 

Siz de bu çiftler arasındaysanız, öncelikle çok şanslı olduğunuzu belirtmeliyiz. Çünkü https://dugun.com üzerinde de bulabileceğiniz gibi, şehirde kır alanına sahip birçok mekan, düğün organizasyonlarına ev sahipliği yapıyor. 

İzmir'in hemen hemen her ilçesinde kır düğünü yapabileceğiniz birçok mekan bulunuyor. Ancak özellikle Bornova, Balçova Buca'da bu özellikteki mekanların çok sayıda bulunduğunu söyleyebiliriz. İzmir'deki her davetli sayısına uygun bir kır düğünü mekanı bulabilmeniz mümkün. Şehirde düğün yapılan kır alanına sahip mekanların kapasiteleri 100 kişiden başlıyor ve 3.000 kişiye kadar yükselebiliyor. Yani az kişinin davet edileceği organizasyonlar için de kalabalık düğünler için de uygun birçok kır alanı bulabilmek mümkün.

İzmir'deki doğayla iç içe düğün mekanlarının birçoğunda açık alanın yanı sıra kapalı salonlarının bulunduğunu da belirtelim. Açık hava düğünü yapmayı isteseniz de ani bastıran yağışlara karşı mekanların kapalı alanlarının olması da sizin için avantaj. Çünkü bu mekanlar, kötü hava koşullarına karşı kapalı salonlarını da hazır bulunduruyor. Yağış başladığı anda, kısa süre içinde organizasyonu bu alana taşıyabiliyorlar. Özellikle ilk ve sonbahar aylarında düğün yapacak çiftler için büyük avantaj sağlayan bu özellik sayesinde eğlence bölünmeden devam ediyor.

İzmir'in keyifli havasının hanı sıra mavi ve yeşili de bir arada bulunduran bir mekanda evlenmek isterseniz şehirdeki, sahilde konumlanmış, kır alanına da sahip mekanları tercih edebilirsiniz. Hatta bazılarında dilerseniz kumsal alanını bile değerlendirebilmeniz de mümkün. Böylece konuklarınıza eğlencenin yanı sıra müthiş bir deniz ve gün batımı manzarası sunabilir, siz de bu özel gününüzü daha keyifli hale getirebiliyorsunuz.

Yeşil ve mavinin buluştuğu bir alanda evlenmek için tek seçeneğiniz sahildeki mekanlar değil. Şehirdeki, kır ve havuz başı alanlarına sahip mekanlar da sizin için uygun seçenekler arasında. Şehirde hem yeşil alanda hem de havuzun etrafında bir oturma düzeni oluşturmuş mekanlar mevcut. Bu yerleri de değerlendirilebilecek firmalar listenize ekleyebilirsiniz.

"Bunca güzelliği sadece görmek olmaz, ölümsüzleştirmeliyiz de" diyen çiftlerin, düğün için fotoğraf çekimlerini de bu alanlarda yapmayı sıklıkla tercih ettiğini belirtmeliyiz. Hem doğal güzellikleri hem de sahip olduğu romantik ambiyans ile fotoğraf çekiminiz için başka bir alan aramaya ihtiyaç duymayacaksınız.

İzmir'de Kır Alanına Sahip Düğün Mekanlarının Hizmetleri

İzmir'deki mekanlar, çiftlere sadece bir alan sağlamakla kalmıyor, düğün için ihtiyaç duyabilecekleri hizmetleri de bir arada sunuyor. Şehirdeki kır düğünü alanlarının birçoğunun kendilerine ait mutfakları ve aşçıları bulunuyor. Bir kısmı ise dışarıdan catering firmalarıyla çalışarak konuklarınız için kokteyl ve yemekli menüler sunuyorlar. Dilerseniz bu firmaların hazır menüleri arasından seçim yapabilir, dilerseniz de size özel menü oluşturmalarını talep edebilirsiniz.

Bazı firmalar, yemek hizmetinde olduğu gibi organizasyon için de kendi ekipleri ya da çözüm ortaklarıyla çalışıyor. Bu ekipler, sizin isteklerinizi en baştan öğrenip, düğünün sonuna kadar eksiksiz bir organizasyon yürütülmesini sağlıyor. Bir kır düğününü gösteren en önemli unsur, kesinlikle mekan süslemeleri! Kır alanını daha da şık ve sizin tarzınıza uygun hale getirmek için organizasyon ekipleriyle çalışabilirsiniz. Masalardan sandalyelere, gelin yolundan taklara kadar birçok detayın büyük bir özenle hazırlanması gerekiyor. İşte bunun için de deneyimli ekiplere isteklerinizi anlatıp mekanı teslim edebiliyorsunuz.

Düğününüzün unutulmaz olmasını sağlayacak fotoğraf ve video ekipleri de bulunuyor. Bu ekipler, düğününüzü başından sonuna kadar kaydediyor ve fotoğraflıyor. İstediğiniz albüm ya da video formatında size düğünden kısa bir süre sonra tüm kayıtları teslim ediyorlar.

Düğündeki müziklere de değinmeden geçmeyelim. Özenle planladığınız ve yıllarca unutmayacağınız bu anları daha da unutulmaz kılmak için müzik ekibinin başarılı olması şart. Kır düğünü mekanıyla anlaşmadan önce size müzik için alternatifler sunup sunmadıklarını öğrenin. Müzik tarzınıza uygun bir seçenek varsa ya da istediğiniz bir ekiple çalışmanız olanak tanıyorlarsa mekanla anlaşabilirsiniz.

İzmir'de doğayla iç içe bir düğün yapmak isteyen çiftler için bu alanları, özellikleri ve hizmetleriyle birlikte anlattık. Şehirdeki firmaları https://dugun.com/kir-dugunu/izmir sayfasını inceleyebilir, tüm bu detayları göz önünde bulundurarak size uygun mekanı kolayca bulabilirsiniz. İlginizi çeken firmalarla kolayca iletişime geçerek bilgi ve fiyat teklifi alabileceğinizi de hatırlatalım!


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.