“İki yatırım sözüm kaldı, onları da yapacağım”

BEKDER 2010 Onur Ödülleri gecesinin en duygulu ödül sahiplerinden biri olan İşadamı Mustafa Köseoğlu, Bayburt Valisi Kerem Al tarafından “Bayburt’un Mustafa Amcası” olarak takdim edildi. Gecenin ilk Onur Ödülünü Bayburt Valisi Kerem Al’in elinden alan hayırsever işadamı Mustafa Köseoğlu, duygulu anlar yaşadı ve konuşmasını zorlukla tamamlayabildi. Bayburt Valisi Kerem Al, ödül takdimi sırasında İşadamı Mustafa Köseoğlu’nu şu sözlerle ifade etti:

“İki yatırım sözüm kaldı, onları da yapacağım”

Mustafa KöseoğluBEKDER 2010 Onur Ödülleri gecesinin en duygulu ödül sahiplerinden biri olan İşadamı Mustafa Köseoğlu, Bayburt Valisi Kerem Al tarafından “Bayburt’un Mustafa Amcası” olarak takdim edildi. Gecenin ilk Onur Ödülünü Bayburt Valisi Kerem Al’in elinden alan hayırsever işadamı Mustafa Köseoğlu, duygulu anlar yaşadı ve konuşmasını zorlukla tamamlayabildi. Bayburt Valisi Kerem Al, ödül takdimi sırasında İşadamı Mustafa Köseoğlu’nu şu sözlerle ifade etti:

“Bayburt’un Mustafa Amcası”

“Bayburt’un Mustafa amcası, bu topraklardan koparak sermayesi olmadan çıkmış ama azimle çalışmış, başarılı olmuş, Bayburt’u Ankara, İstanbul ve Antalya’da çok güzel temsil etmiş, kendisiyle gurur duyduğumuz bir işadamıdır. Mustafa Köseoğlu, sadece başarılı bir işadamı değil, sosyal sorumluluk sahibi olan, bu toprakları unutmayan, bu topraklara vefa borcunu fazlasıyla ödeyen bir büyüğümüzdür. Bu ödülü kendisine takdir etmekten onur duyuyor, kendisine uzun yıllar diliyorum.”

 

 

 

 

 

 

 



İşadamı Mustafa Köseoğlu ise gecede duygularını şu sözlerle ifade etti:

“Verdiğim birkaç söz daha var, Yüksekokul binası ve bir köprü, bu sözlerimi de yerine getireceğim”

“Gücüm yettiğince, yaşadığım müddetçe Bayburt’uma her zaman hizmet edeceğim. Bayburtlu olduğumu hiçbir zaman unutmayacağım. Çocuklarıma her zaman ben Bayburtluyum, ben köylüyüm. Bayburt’umu çok seviyorum. Verdiğim sözler var, onları da sunacağım. Yüksekokulu yapacağım, Çoruh’un üzerine güzel bir köprüde yapacağım. Hepinizi saygıyla selamlıyorum.”  

 

 

 

 

 

 

 

 

BEKDER 2010 ÖDÜLLERİ, SAHİPLERİNİ BULDU

HAYIR DUALARINA MAZHAR BİR İSİM: MUSTAFA KÖSEOĞLU

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.