Her Alana Uygun Herschel Ürünleri

2009 yılında Kanada merkezli Herschel Supply Co. ürünleri hem sportif hem şık çantalarıyla son yılların en çok tercih edilen çanta markalarından biri olmuştur.

Her Alana Uygun Herschel Ürünleri

Retro tarzı ve enerjik tasarımlara sahip Herschel markalı ürünler geniş ürün yelpazesiyle karşımıza çıkıyor. Son derece kaliteli yapıdaki bu çantalar, günümüzde pek çok tarza hitap ediyor.

eçanta Herschel çanta modelleri için linke tıklayınız.

Herschel birçok ihtiyacınızı karşılayabilecek çeşitlilikte ürünlere sahip. Unisex modelleri de mevcut olan bu marka hem erkeklerin hem kadınların zevklerine hitap edebilecek şekillerde tasarlanmış. Çeşitli renk ve modelleriyle dikkat çeken bu ürünler, pek çok farklı alanda kendini gösterir. Her üründe üstün kalitesini taşıyan Herschel, çeşitli ürün grupları sunar:

●    Herschel Valiz,
●    Herschel Sırt Çantası,
●    Herschel El Çantası,
●    Herschel Bebek Bakım Çantası,
●    Herschel Spor Çantası,
●    Herschel Pasaportluk,
●    Herschel Aksesuar Çantası,
●    Herschel Laptop Kılıfı,
●    Herschel Cüzdan,
●    Herschel Portföy Çantası,
●    Herschel Çapraz Askılı Çanta,
●    Herschel Bel Çantası bunların en önde gelenleri.


 
Her Alana Uygun Herschel Ürünleri

Seyahate çıkacaksınız ve hem yanınıza almayı düşündüğünüz hiçbir eşyanızdan vazgeçmek istemiyor hem de taşıma ve kullanım olarak rahat etmek mi istiyorsunuz? İşte Herschel valiz modelleri tam size göre. Fermuarlı iç file cep ve giysi askısı, iki yönlü açık fermuarı, geri çekilebilir üç kademeli kilitleme arabası kolu, dört adet çok yönlü çift poliüretan tekerlek, takviyeli fermuar kapaklı ön saklama kılıfı bulunmaktadır.

Herschel kartlık, pasaportluk ve cüzdan modelleri ile de öne çıkmaktadır. Markanın birçok ürünü unisex olup, çok hafif ve taşınabilir oluşlarıyla kullanım kolaylığı sağlar. Herschel pasaportlukların bir adet pasaport bölümü, 2 adet kart yuvası bulunurken çoğu cüzdan modelinde ise bir adet banknot bölümü, üç adet kartlık bölümü bulunmaktadır. Farklı renk ve desen seçenekleri olan Herschel cüzdan modellerini e-çanta aracılığıyla inceleyebilirsiniz.

Aynı şekilde, siz sağlığınız için spor yaparken ve verimli dakikalar geçirirken, spor kıyafetlerinizi, suyunuzu, havlunuzu ve diğer tüm spor ekipmanlarınızı yanınızda taşıyabileceğiniz Herschel spor çantası işinizi kolaylaştıracak. Herschel spor çantalarından biri olan Sutton Mid-Volume spor çantası, çift fermuar ile açılan ana bölmeye ve çıkarılabilir omuz askısına sahiptir.

Hem okul hem ofis hem de günlük hayatınızda kullanabileceğiniz Herschel kalemlik ise daha düzenli olabilmenize ve kalemlerinizi derli-toplu bir şekilde saklayabilmenize yardımcı olacaktır. Herschel kalemlik modellerinden biri olan Herschel Settlement Case kalem kutusu imza çizgili kumaş astarına, HSC klasik logoya, fermuarlı ana bölmeye sahiptir. 15’ten fazla renk seçeneği bulunur.

Son Derece Şık Herschel Sırt Çantası Modelleri

Retro duruşları, desen ve renkleriyle çok geniş bir ürün yelpazesi olan Herschel sırt çantası modelleri özellikleriyle de kullanıcılarını rahat ettiriyor. Son zamanlarda oldukça popüler olan bu çantalar, modayı yakından takip edenler için birebir. Farklı tasarımları ve renkleriyle dikkat çeken Herschel çantalar günlük kullanım için birebir.

Bu alanda ilk öne çıkan Herschel Settlement sırt çantası, hafif kumaş teknolojisiyle yapılmış olup markaya özel kırmızı beyaz çizgili iç astara sahiptir. Fermuarlı geniş ana bölmesi ve fermuarlı ön cebi vardır. 15 inçe kadar dizüstü bilgisayarınızı taşıyabilirsiniz. Ayarlanabilir destekli omuz askıları vardır. Boyutları 45x31x14.5 cm’dir. 10’dan fazla renk seçeneği mevcuttur.

Benzer şekilde, Herschel Heritage sırt çantası bir adet fermuarlı ana bölmeye ve bir adet fermuarlı ön cebe sahiptir. Fermuar ve logo deri detayıyla şık ve modern bir duruş sağlanmış. Çantanın ana bölmesinde 15 inç dizüstü bilgisayar bölmesi eklenmiştir. Hacim 22 L’dir. Omuz askılarının ayarlanabilir oluşunun yanında kaymadan kullanılabilmesi ve hava alabilmesi için iç yüzleri file detaylarla güçlendirilmiştir.

Herschel Nova Small sırt çantası fermuarlı geniş ana bölmesi, markaya özgü olan imza çizgili kumaş astarı, çift elde taşıma kulpu, bir adet fermuarlı ön aksesuar cebi, ayarlanabilir omuz askısı ve dokuma etiketi ile öne çıkar. Oldukça şık bir görünüme sahip olan bu çanta pek çok kombine uyum sağlar. Boyutları 36x26x13 cm, kapasitesi ise 11 L’dir.

Hem renklerinin canlılığı hem tasarımıyla gönülleri fethetmiş ve en çok rağbet gören çanta modelleri arasına girmiş olan Herschel Dawson X-Small sırt çantasının önde iki manyetik kilitli bölmesi, büzgülü ve manyetik kilitli ana bölmesi, fermuarlı iç bölmesi, kırmızı-beyaz imza çizgili iç astarı bulunmaktadır. Ölçüleri 29x24x12.5 cm ve hacmi 13 L’dir. 

Herschel Little America Mid-Volume sırt çantası, daha büyük bir sırt çantası arayıp, hem günlük hayatınızda hem de kampa veya seyahat giderken kullanabileceğiniz bir çantaya ihtiyaç duyuyorsanız sizin için tasarlanmış. Büzgülü ve kapaklı extra geniş ana bölmeye, 13 inçlik laptop bölümüne, kırmızı beyaz imza çizgili iç astara ve gizli fermuar ve anahtar taşıma aparatı bulunduran ön cebe sahiptir.

Daha birçok Herschel sırt çantası modeli ve her modelin birçok rengi ve deseni mevcuttur. Çeşitli özellikleri ve benzersiz görünümleriyle pek çok Herschel sırt çantası modeline e-çanta yardımıyla siz de anında ulaşabilirsiniz. Yüksek kaliteyi uygun fiyatlarla sunan bu çantaları uzun yıllar ilk günkü performansıyla kullanabilirsiniz.

Herschel Çapraz Askılı Çanta Modelleri

Günlük hayatta en çok kullanılan çanta çeşidi hiç tartışmasız çapraz askılı çantalardır. Herschel çapraz çanta modelleri de hem kullanışlı hem fonksiyonel oluşuyla kullanıcılarının vazgeçilmezi olacak niteliklere sahip. Herschel askılı çanta modellerinden olan Herschel Cruz Bag Çapraz Çanta iki yönlü plastik fermuara ve HSC klasik logoya sahiptir. Ayarlanabilir omuz askısı mevcuttur.

Günlük hayatımızın kurtarıcıları olan bel çantalarına Herschel markasının yorumuyla daha retro ve havalı bir duruş sağlanmıştır. Herschel Fifteen Bel Çantası metal fermuarlı ana bölmeye, sabitlenmiş ayarlanabilir dokuma kayışa, HSC klasik logoya sahiptir. Ölçüleri 16x19x5.5 cm’dir. %100 pamuklu kadife malzeme kullanılmıştır. 5’ten fazla renk seçeneği mevcuttur.

İş hayatınızda veya günlük hayatınızda bilgisayarınızı sürekli yanınızda taşımak zorundasınız ama on zarar gelmesinden mi korkuyorsunuz? Ya da hala aradığınız özelliklere sahip güvenilir bir laptop kılıfı bulamadınız mı? Herschel Laptop kılıfı incelemeye ne dersiniz? Bu alanda öne çıkan Herschel Spokane Sleeve For 15 Inch Macbook Kılıfı ikonik kırmızı beyaz desenli iç astara ve dolgulu, astarlı laptop kılıfına sahiptir. 

Herschel renk ve desenleri ile enerjik ve capcanlı modellere sahipken diğer yanda sade, modern, retro tarzların hepsini içinde bulunduran ürünleri de bünyesinde bulunduruyor. Her yaştan insanın kendi zevkine uygun model ve rengi seçebilmesi geniş ürün çeşitliliği ile mümkün oluyor. Pek çok alanda rahatlıkla kullanılan bu ürünler, her yaştan kullanıcıya hitap ediyor.

Çok geniş bir ürün yelpazesi bulunan Herschel ürünlerinden Herschel omuz çantası veya Herschel erkek çanta modellerini de e-çanta üzerinden inceleyebilir, Herschel çanta fiyatlarını ve kampanyalarını takip edebilir, aradığınız çanta modeline ve başka birçok çanta modeline ulaşabilirsiniz. Son derece şık bu çanta modelleri ile kendi tarzınızı baştan yaratabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.