Gençlik Merkezi'nden '3 Aralık' sürprizi

Bayburt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'ne özel bir etkinlik düzenledi.

Gençlik Merkezi'nden '3 Aralık' sürprizi
Bayburt Postası - Bayburt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'ne özel bir etkinlik düzenledi. Güne özel tüm personelin engelli bireylerle ilgilendiği programda; masa tenisi, bilardo, zamana karşı basketbol oyunu, langırt ve piyano gibi bir çok etkinliğin yanı sıra tiyatro kursu üyelerince playaço gösterisi sunuldu. 

''Hiçbir şey engel değildir ışıldamasına bir çift gözün ve hiç kimse engelli değildir yüreğinde sıcaklığını hissediyorsa sevginin'' sözüyle Gençlik Merkezi'nde gerçekleşen özel günde engelli bireylerle tek tek ilgilenen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Karakaşoğlu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nün engelli bireylerin toplumda ki yerinin bilinçlendirilmesi konusunda önemli bir tarih olduğunu fakat bu farkındalığın yılın sadece bir günü değil, her gün, her saat, her dakika olması gerektiğini ifade etti.

Müdürlük olarak engelli bireylere kapılarının her zaman açık olduğunu belirten Karakaoğlu, engelli öğrencilerin öğretmenlerinden becerilerine göre kurs ve spor branşlarında açılan kurslardan yararlanmalarını istedi. 

Gençlik Merkezi Müdürü Şerif Bayram ise, engelli öğrencileri ağırlamaktan mutlu olduğunu belirttiği konuşmasında şunları söyledi:

"Siz değerli bireylerimizin toplum hayatında varlık göstermeleri ve kendinize yer bulmanız şüphesiz engelli engelsiz hepimizi güçlendirecektir. Toplum olarak sizi değil engellerinizi yok sayarak aslında sizinde bizden bir farkınız olmadığı bilincinde olmak için çaba göstermeliyiz. Bu amaçla bugün burada gözlerinizi ışıl ışıl görmek beni fazlasıyla mutlu etti. Eminim gençlik liderlerimiz de üye gençlerimiz de en az benim kadar mutlular. Sizden, ailenizden ve değerli öğretmenlerimizden isteğim Gençlik Merkezi'mize her zaman gelip gönlünüzce vakit geçirmeniz. Çünkü her gün sizin gününüz. Bugün buraya geldiğiniz içinde hepinize herkes adına çok teşekkür ederim."



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
gökhan 9 yıl önce

İlimizde böyle faaliyetlerin yapılması gerçekten çok güzel emeği geçen herkese sonsuz minnet duyulmalı