Çatı aracın üstüne düştü, saniyelerle kurtuldular!

Rüzgarda uçan çatı bir otomobilin üzerine düştü. Araçta bulunan aile fertleri saniyelerle kurtuldu.

Çatı aracın üstüne düştü, saniyelerle kurtuldular!
Bayburt Postası - Bayburt'ta rüzgar bir evin çatısını uçurdu. TOKİ tarafından yapılan konutlarda oldukça sert esen rüzgarda uçan çatının bir kısmı park halindeki aracın üstüne düştü. Olay Şehit Osman mevkisinde bulunan TOKİ konutlarında meydana geldi. Sert rüzgara dayanamayan konutlardan birinin çatısı parçalar halinde etrafa saçılırken, uçan çatının bir kısmı olaydan çok kısa bir süre önce park edilen aracın üstüne düştü. Kısa bir süre önce araçta bulunan aile fertleri şans eseri yara almadan kurtulurken, otomobil hasar gördü.

Olayın akşam saatlerinde yaşandığını anlatan araç sahibi Zafer Peksert, "Eşimle birlikte misafirlikten gelirken önümüzdeki çöp kutusunun hareket ettiğinin görünce çocukların bunu yaptığını düşündük. Araçtan inince rüzgarın buna neden olduğunu anladık. Aracımı evin önüne çektikten sonra evin girişine yöneldikten hemen sonra büyük bir gürültü koptu. Dışarı tekrar çıktığımızda çatı saclarının aracın üzerinde olduğunu gördük” dedi.

“Saniyelerle hayatımız kurtuldu”

Saniyeler içinde kurtulduklarını söyleyen Peksert, “Araçtan biraz daha geç inmiş olsaydık hayatımızdan olabilirdik. Saniyelerle hayatımızı kurtarmış olduk. Daha sonra aracın üzerindeki sacları komşularımızın yardımıyla yere aldık. Şuana kadar TOKİ yetkililerinden hiç kimse yanımıza gelmiş değil” dedi.

Öte yandan çatının uçup parçalar halinde yere düştüğü sırada etrafta kimsenin bulunmaması da olası faciayı önledi.


Haber & Fotoğraflar: Ümit Kondolot

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet Akif İÇİGEN 10 yıl önce

Geçmiş olsun Binali Amca, iyi tarafından bakalım olaya Allah korumuş çok şükür.
Mala gelen yerine geliyor da, cana gelen zor.

Avatar
Gürkan Akça 10 yıl önce

Evet mehmet kardeş cok haklısın. Allah korumuş çok şükür binali bey.