Bayburt’ta dolu sürprizi

Bayburt’ta aniden bastıran dolu yağışı nedeniyle vatandaşlar ve sürücüler zor anlar yaşadı.

Bayburt’ta dolu sürprizi
Bayburt Postası - Bayburt’ta aniden bastıran dolu yağışı nedeniyle vatandaşlar ve sürücüler zor anlar yaşadı. Yağmurla karışık yağan dolu caddelerde su birikintilerinin oluşmasına neden olurken, hazırlıksız ve ansızın yakalanan vatandaşlar yakınlardaki işyerlerine sığındı. Hava sıcaklığının 13 derecede seyrettiği Bayburt’ta yoğun şekilde yağan yağmurun ardından yağan dolu vatandaşları da tedbirsiz yakaladı.



Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, bugün için yağış bekleniyordu. Yağışların; Artvin, Bayburt, Erzincan, Ardahan, Kars ve Bingöl çevreleri ile Erzurum'un kuzey kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğine dikkat çeken Meteoroloji, yerel su baskını, yağış anında kısa süreli kuvvetli rüzgar, yıldırım gibi oluşabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerektiğini bildirmişti.

Anahtar Kelimeler:
YağmurDolu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.