Bayburt’ta çekildi, gülen başkaları oldu

Milli Piyango'nun 19 Kasım 2010 tarihindeki çekilişi Bayburt'ta yapıldı.

Bayburt’ta çekildi, gülen başkaları oldu

Kapalı Spor Salonu'nda saat 19.30'da başlayan ve TRT 3 ‘ten canlı yayınla tüm Türkiye’ye aktarılan geceye yoğun ilgi vardı. 1.500.000 TL büyük ikramiyenin 253745 nolu çeyrek bilete isabet ettiği çekilişte, talihliler Ankara, İstanbul (2) ve Muğla’dan bilet alan şanslı kişiler oldu. Programda Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Bayburt’un tarih ve kültür değerleri hakkında açıklamalar yaptı. Başkan Polat, Bayburt Balı, Bayburt Yöresel Kıyafeti Ehram ve Bayburt Taşından yapılan eserleri izleyenlere tanıttıktan sonra programda emeği geçenlere plaket sundu..

Milli Piyango'nun 19 Kasım 2010 tarihindeki çekilişi Bayburt'ta yapıldı. Kapalı Spor Salonu'nda saat 19.30'da başlayan ve TRT 3 ‘ten canlı yayınla tüm Türkiye’ye aktarılan geceye yoğun ilgi vardı. 1.500.000 TL büyük ikramiyenin 253745 nolu çeyrek bilete isabet ettiği çekilişte, talihliler Ankara, İstanbul (2) ve Muğla’dan bilet alan şanslı kişiler oldu. Programda Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Bayburt’un tarih ve kültür değerleri hakkında açıklamalar yaptı. Başkan Polat, Bayburt Balı, Bayburt Yöresel Kıyafeti Ehram ve Bayburt Taşından yapılan eserleri izleyenlere tanıttıktan sonra programda emeği geçenlere plaket sundu..

Bayburt Belediyesi ve Milli Piyango'nun işbirliğiyle yapılan çekiliş gecesinde sanatçı Betül Çağlar, Muhsin Bayburtlu ve Murat Yıldız sahne aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.