Bayburt Memur-Sen: "Polisimizin Yanındayız"

Memur-Sen Bayburt İl Temsilcisi Kenan Turan, son günlerde gelişen olaylara karşı beraberindeki yöneticileriyle birlikte İl Emniyet Müdürü Ayhan Bodur'u makamında ziyaret ederek, Türk Polisine destek mesajı verdi.

Bayburt Memur-Sen: "Polisimizin Yanındayız"

Bayburt Postası - “Polisimiz, mazlumun yanında, zalimin karşısındadır" diyen Turan, İl Emniyet Müdürü Bodur'a  Türk Bayrağı hediye ettiği ziyarette yaptığı açıklamada, "Yaz kış demeden, gece gündüz dinlenmeden, devletimizin ve aziz milletimizin huzur ve refahı için adanmışlık ruhuyla mücadele eden, gerektiğinde canını feda etmekten çekinmeyen kahraman askerimizin ve kahraman polisimizin yanındayız, yanında olmaya da devam edeceğiz. Bizlerin güvenliği için her daim görevde olan, yeri geldi mi milletini omuzunda taşıyan Polisimin yanındayım” ifadelerini kullandı.

Turan, “Devletime, polisime, askerime, güvenlik güçlerime katil diyenin nerde durduğuna bakmak lazım. Çünkü bizim güvenlik güçlerimiz sadece vatan haini teröristlere karşı silah kullanır. Polisimin yanındayım, katil polis diyenin karşısındayım" şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.