Başkan, eski öğrencileriyle buluştu

Eski Bayburt Lisesi matematik öğretmenlerinden olan Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, 92-93 mezunları ile İstanbul’da bir araya geldi.

Başkan, eski öğrencileriyle buluştu
Bayburt Postası - Eski Bayburt Lisesi matematik öğretmenlerinden olan Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, 92-93 mezunları ile İstanbul’da bir araya geldi. Eski öğrencisi Murat Selim Kurt'un organizasyonuyla bir araya gelen eski hoca ve öğrencileri, keyifli bir gün yaşadı.

Buluşmaya; yine Bayburt Lisesi 92-93 yılı mezunlarından olan, Orhan Akaslan, Barış Yavuz, Serdar Arslan, Serdar Şentürk, Nizamettin Kızıl, Abdül Macit Koçoğlu ve Burak Akkoyunlu da katıldı.

Siyasetin konuşulmadığı, Bayburt Lisesi yıllarının daha çok hatırlandığı buluşmada Başkan Memiş, Bayburt Belediyesi ve projeler hakkında bilgiler verdi, eski öğrencilerinden fikirler aldı. (Haber-Foto: Sinem Ayaz / Bayburt Postası)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.