20 santimi buldu, kızak keyfi başladı

Dün gece itibariyle yağmaya başlayan ve gün boyunca aralıklarla devam eden kar, mahalle aralarının geleneksel neşesini geri getirdi.

20 santimi buldu, kızak keyfi başladı

Bayburt Postası - Dün gece itibariyle  yağmaya  başlayan ve gün boyunca aralıklarla devam eden kar, mahalle aralarının geleneksel neşesini geri getirdi. Bayburt’u etkisi altına alan kar yağışı birçok sıkıntıyı beraberinde getirirken, çocuklar ise kızaklarının pasını sildi. Çocuklar, karın keyfini çıkarmak için akşam saatlerine kadar mahalle aralarında doyasıya eğlendiler.

Öte yandan dün gece itibariyle Bayburt'ta devam eden ve 70 köy yolunun kapanmasına neden olan kar yağışı sürüyor. Ulaşıma kapanan köy yollarının açılması için sabah saatlerinde itibaren çalışmalarına başlayan İl Özel İdare ekipleri çalışmaları gün boyunca sürdürdü. 9 ekiple yol açma çalışmalarını sürdüren İl Özel İdare ekipleri, akşam saatlerinde yeniden kar yağışının başlamasıyla birlikte çalışmalarını durdurdu. Bayburt Belediyesi ekipleri ise gün boyunca cadde ve kaldırımlardaki kat temizliğini devam ettirdi.

Eğitim için son karar sabah verilecek

Diğer taraftan kar kalınlığının şehir merkezinde 20 santimetreyi bulduğu, yüksek kesimlerde ise 40 santimetreye ulaştığı Bayburt’ta okullar içinde tatil olasılığını getirdi. Sabaha kadar sürmesi halinde bir çok köy yolunun ulaşımının yeniden kapanabileceğini söyleyen yetkililer, okullar için son kararın sabah saatlerinde verileceğini belirttiler.  

Anahtar Kelimeler:
çocukKarKızak KeyfiSoğuk
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.