Youtube'a erişim engellendi!

Türkiye twitter yasağını konuşurken, video paylaşım sitesi Youtube hakkında da erişim yasağı getirildi.

Youtube'a erişim engellendi!

Türkiye twitter yasağını konuşurken, video paylaşım sitesi Youtube hakkında da erişim yasağı getirildi.

Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı (TİB), video paylaşım sitesi Youtube'u idari kararla engellediğini açıkladı. TİB, “Teknik inceleme ve hukuki değelendirme sonucunda Youtube hakkında idari tedbir uygulanmaktadır.” Dedi.

Alınan karar 3G internet erişimi sağlayan GSM operatörleri ile internet erişim hizmeti veren TTNET ve Superonline gibi ISP şirketlerine tebliğ edildi. Kararın, operatörler ve şirketler tarafından aşama aşama uygulamaya konacağı belirtiliyor


Anahtar Kelimeler:
TwitterYou TubeTib
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MGV 10 yıl önce

Kardesim ne yaygara kopariyorsunuz devlet elden gidiyor.. Hashasiler Dis Isleri Bakani, Mit Mustesari, Gn Kurmay Ikinci Baskani ve Dis Isleri Mustesari nin Suriyea toplantisini dinleyip Dunya ya servis ediyor.. Siz halen daha internet ozgurlugu de yok bilmem ne.. Az daha bu vatan hainlerini gormezden gelirseniz korkarim internet ozgurlugunu savunacak bir devletiniz de olmayacak ! Kahrolsun Hashasiler, Kahrolsun Paraleller, Kahrolsun Vatan Hainleri !

Avatar
Merve 10 yıl önce

Tabii ki kapatacak dünya onun oyunlarını oradan takip ediyor bütün haltları oradan yayınlanıyor daha durur mu hepsi kapanacak!!!!