Yaralı Polis Muammer Ateş 30 gündür yoğun bakımda

Bayburt'un Çatıksu Köyü'nden olan Muammer Ateş, hain saldırıda boynuna gelen şarapnel parçası ile ağır yaralanmıştı..

Yaralı Polis Muammer Ateş 30 gündür yoğun bakımda
Bayburt Postası - İstanbul Beşiktaş'ta gerçekleşen hain terör saldırısında ağır yaralanan ve kaldırıldığı İstanbul Çapa Tıp Fakültesi'nde tedavisi yoğun bakımda devam eden genç polis memuru Muammer Ateş'in kritik durumu devam ediyor. 

İstanbul Çapa Tıp Fakültesi'nde umutlu bekleyeşini sürdüren baba Orhan Ateş, oğlunun tepki vereceği günü iple çekiyor.

Dayısı Sedat Oğul, yaralı polis memuru Muammer Ateş'in son durumu hakkında şu bilgileri verdi: 

"Bilinci kapalı olarak yoğun bakımda tedavisi devam ediyor. Tepki vermesini bekliyoruz. İç organlarında herhangi bir sıkıntı yok. Oksijen takviyesi verilse de, kendisi de nefes almaya başladı çok şükür. Hayati riski devam ediyor ama doktorların deyimi ile çok çok kötüydü, bugün sadece çok kötü. Yani iyiye doğru bir gidiş söz konusu. İnşallah daha da iyi olacağı günleri göreceğiz."

Bayburt'un Çatıksu Köyü'nden olan Muammer Ateş, İstanbul Beşiktaş'ta gerçekleşen hain terör saldırısında boynuna gelen şarapnel parçası ile ağır yaralanmıştı. Tüm Türkiye'yi yasa boğan saldırıda 40 kişi şehit düşmüş, 155 kişi ise yaralanmıştı. Aynı saldırıda şehit düşen isimlerden biri de Bayburtlu polis memuru Hamit Şahin'di.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mahmut KOCATÜRK 7 yıl önce

Allah ım şifasını versin, Annesine, babasına sevdiklerine ülkesine bağışlasın.