Soma'dan yürek dağlayan fotoğraflar

245 vatandaşımızın hayatını kaybettiği Soma'daki maden ocağı faciasından sonra arama kurtarma çalışmaları sürerken, ölenlerin de defin işlemleri yapılıyor.

Soma'dan yürek dağlayan fotoğraflar
Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen ve 245 madencinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan facianın ardından Soma'da çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Bir yandan arama kurtarma çalışmaları sonucu madende mahsur kalan işçiler tahliye edilirken diğer yandan hayatını kaybeden işçilerimiz için defin işlemleri yapılıyor. Soma'dan kameralara yansıyan görüntüler ise yaşanan acıyı tüm gerçekliğiyle gözler önüne seriyor.

Saatler ilerledikçe madende mahsur kalan işçilerin sağ olarak kurtulma ihtimalleri de azalıyor. İçeriden çıkan cesetler yakınları üzüntüye boğuyor.

SOMA'DAN YÜREK DAĞLAYAN SON FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...








Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yıldız 10 yıl önce

Çok üzücü bir durum