Prof. Koçan’a büyük onur!

Prof. Dr. Hüsamettin Koçan, TBMM Onur Ödülü’ne layık görüldü.

Prof. Koçan’a büyük onur!
Bayburt Postası - Prof. Dr. Hüsamettin Koçan, TBMM Onur Ödülü’ne layık görüldü. TBMM 2014 Onur Ödülü sahipleri açıklandı. Bayburt Valiliği-Okan Üniversitesi Rektörlüğü tarafından aday gösterilen Prof. Dr. Hüsamettin Koçan, TBMM 2014 Onur Ödülü’ne layık görülen iki isimden biri oldu.

Bu yıl verilen TBMM Onur Ödülü'ne ilişkin açıklamalarda bulunan TBMM Başkanvekili, Kültür, Sanat ve Yayın Kurulu Başkanı Ayşe Nur Bahçekapılı, TBMM 2014 Onur Ödülü’nün, Okan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nden Prof. Dr. Hüsamettin Koçan ve Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden Prof. Dr. Taner Demirer'e verildiğini açıkladı.

2012'de yönetmelikte yapılan değişiklikle, TBMM'nin, daha önce verilen "Üstün Hizmet Ödülü" ve "Onur Ödülü" yerine bu yıl sadece Onur Ödülü verileceğini söyleyen Bahçekapılı, kurul üyeleri olarak, eleme aşamasında iki isim arasında karar veremediklerini söyleyerek, iki öğretim üyesini de onur ödülüne layık görüldüğünü belirtti.

Daha önce ödül sahibine verilen 25 bin liralık olan ödül tutarının 50 bin liraya çıkarıldığını da söyleyen Bahçekapılı, ödüllerin TBMM'nin 1 Ekim'deki açılış resepsiyonunda verileceğini belirti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Anadolu 10 yıl önce

Milletvekili sonrası kültür bakanı ne uğraşıyoruz işte hazır adam