“Onur ve gurur duydum“

Malatya Valisi Vasip Şahin’in ardından vali olarak atanan Bayburtlu ikinci isim Osman Kaymak, yeni görevi hakkında açıklamada bulundu.

“Onur ve gurur duydum“
Bayburt Postası - Tunceli Valisi Osman Kaymak, “Hükümetimiz bize güvendi ve bu önemli göreve layık gördü. İnşallah mahcup olmayacağız” dedi.

İçişleri Bakanlığı 2. Valiler Kararnamesi’ne göre 19 ile atanan yeni valilerden biri Bayburtlu Kaymakam Osman Kaymak oldu. Malatya’nın Bayburtlu Valisi Vasip Şahin’in ardından vali olarak atanan ikinci isim olan Osman Kaymak, yeni görevi hakkında kısa bir değerlendirmede bulundu. 

Geçtiğimiz yıl müşterek kararname ile İzmit Kaymakamlığı’na atandıktan 8 ay sonra yayımlanan son kararnameyle Tunceli’ye atandığını söyleyen Kaymak, yeni görevi hakkında, “Onur verici bir görev, gurur duydum” dedi.

1991 yılında Kütahya Pazarlar ilçesinin kaymakamı olarak göreve başladıktan sonra vali yardımcılığı görevini de yürüttüğü 23 yıl boyunca Anadolu’nun çeşitli illerinde görevlerde bulunduğunu ve en son Türkiye’nin önemli bir şehrine atandığını belirten Kaymak, ”Hükümetimiz bize güvendi, bu göreve layık gördü. Şahsıma gösterilmiş teveccüh sonucu Tunceli Valisi olarak atanmış bulunuyorum. Tunceli önemli bir şehrimiz, orada vali olarak görev yapmak da çok önemli. İnşallah mahcup olmayacağız, mahcup etmeyeceğiz” şeklinde konuştu.

Malatya Valisi Vasip Şahin'in ardından vali olarak atanan Bayburtlu ikinci isim Osman Kaymak kimdir?

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
murat 10 yıl önce

neyle övunuyorsunuz hey allahım yaaaa

Avatar
bayburt halkı 10 yıl önce

81 il t.c.devleti,dir.dolayısıyla,büyük hizmetler yapacağı kanaatindeyiz.Allaha emanet
olunuz,sn osman kaymak abimiz(valimiz)saygı ile.

Avatar
fatih DÜNDAR 10 yıl önce

SAYIN VALİM CENAB I ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN HİZMETLERİNİZDE BAŞARILAR DİLER SAYGILAR SUNARIM ALİAGA İZMİR DEN SELAMLAR