Memiş: “İstanbul Bayburtlu bir bürokrata çok yakışmış”

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Bayburtlu hemşerimiz İstanbul Valisi Vasip Şahin’i makamında ziyaret ederek “hayırlı olsun” temennisinde bulundu.

Memiş: “İstanbul Bayburtlu bir bürokrata çok yakışmış”
Bayburt Postası - Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, İstanbul’da. Çeşitli programlara katılmak üzere İstanbul’a gelen Memiş, Bayburtlu hemşerimiz İstanbul Valisi Vasip Şahin’i makamında ziyaret ederek “hayırlı olsun” temennisinde bulundu.

Memiş’e ziyaretinde; Bayburt AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal, Bayburt Vakfı Başkanı Doç. Dr. Şahap Kavcıoğlu, İstanbul Bayburtlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Faruk Kılıçaslan ve Sami Hacıarifoğlu eşlik etti.

Bayburt’tan ve Bayburtlulardan aldığı selamı Vali Şahin’e ilettiğini söyleyen Başkan Memiş, ziyaret sonrası şunları söyledi:

“Bayburt’un yetiştirdiği değerli bir bürokratın İstanbul Valiliği koltuğunda oturmasından dolayı duyduğumuz mutluluğu ve memnuniyeti ifade ettik. Hayırlı olsun temennisinde bulunduk. Sayın Valimiz İstanbul’a, İstanbul da bir Bayburtlu bürokrata çok yakışmış. Bu makam, bir Bayburtlu bürokratın elinde inanıyorum ki çok güzel işlere imza atacaktır.”

Başkan Memiş’e, ziyaret sırasında eşlik eden isimlerden olan Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Genel Başkanı Faruk Kılıçaslan ise Vali Şahin’e İstanbul’da yaşayan Bayburtlular ve Bayburt dernekleri ile ilgili kısa bilgi verdiklerini söyledi.

Kılıçaslan’ın açıklamaları ise şöyle:

“Çok kısa ve özet olmak üzere faaliyetlerimiz hakkında bilgiler verdik. Sayın Valimiz ile gerek Bayburt Vakfı yönetimi, gerekse dernek yönetimimiz olarak daha geniş bir toplantıda bir araya gelmek üzere sözleştik. Yine 1 ay içerisinde, STK’ların yanı sıra işadamlarımız ve hemşerilerimizin de katılacağı geniş katılımlı bir program tertip edeceğiz. Sayın valimiz de, İstanbul’da yaşayan Bayburtlu hemşerileri ile bir araya gelmek için heyecan duyuyor.”

Çarşamba gününe kadar İstanbul'da ziyaretlerini sürdürecek olan Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, daha sonra Bayburt'a dönecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
GURBETÇİ 9 yıl önce

Sayın valimizi tebrik eder başarılar dileriz... En az 50 dernek, bin lira ayda kira veriyorsa, 50 bin eder, 12 ayda=600 bin TL. Bunu vakıf kanalıyla ,öğrencilerimize harcasalar daha mantıklı olur...Bu rakam arta bilir de....Vakfa gelir getiren yerler çoğalmalı diyoruz... Valimiz,vakıf başkanımız,dernek başkanımız ,bürokrat ,iş adamı ve aydınlarımız el ele versin,VAKFIMIZI güçlendirsinler deriz... Çünkü illerin başarısı, EĞİTİM VAKIFLARININ güçleriyle orantılı oluyor....Başarılar diliyoruz...

Avatar
ALOŞ 9 yıl önce

Makamlar gelip geçici olup adalet dağıtan yöneticiler olmalı. Eğer yönetici adalet dağıtamıyorsa görevi bırakmalı. Çünkü adalet dağıtamayan veya kamu malına gerekli özeni göstermeyen yönetici orada kalmamalıdır. Yönetici partili değil devletin adamı olmalıdır. Gerisi boş laflar

Avatar
halo 9 yıl önce

ben o fotoğrafdan anladımkii dr.şahap bey bizim milletvekili adayımız yakışır özbek güle güle bayyy

Avatar
bayburtlu @halo 9 yıl önce

he hee temam

Avatar
halo 9 yıl önce

sayın il başkanı sana HELAL OLSUN BİLDİĞİNDEN ŞAŞMA MİLLET VEKİILİ SANA GEBE