Kavcıoğlu, o isteği bütçe görüşmelerine taşıdı

Bayburt Milletvekili Doç. Dr. Şahap Kavcıoğlu, Bayburt esnafının da sıkça dile getirdiği İşkur çalışanları hakkındaki isteği meclise taşıdı.

Kavcıoğlu, o isteği bütçe görüşmelerine taşıdı
Bayburt Postası - Bayburt Milletvekili Doç. Dr. Şahap Kavcıoğlu, Bayburt esnafının da sıkça dile getirdiği İşkur çalışanları hakkındaki isteği meclise taşıdı. 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu'nun katılımıyla gerçekleşen bakanlığın 2016 Yılı Bütçe Görüşmeleri sırasında söz alan Bayburt Milletvekili Doç. Dr. Şahap Kavcıoğlu, İşkur çalışanları, engelli bireyler ve kadınlarda doğum borçlanması konularında önerilerde bulundu. 

Kavcıoğlu, TYP kapsamında İşkur'dan geçici süreli işe giren sanatkarların özel sektörde çalıştırılmaları ve sonrasında devletin sağlayacağı hibe fonları ile birlikte bu kişilerin kendi iş yerlerini açmalarına fırsat verilmesi gerektiğini belirtti. 

Engelli bireylerin kendi şehirlerinde istihdam edilmeleri gerektiğini dile getiren Kavcıoğlu, erkeklerde olan asker borçlanması uygulamasının kadın vatandaşlar için ‘doğum borçlanması’ olarak uygulanmasını talep etti. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.