Başkan Memiş, Vali Kaymak'ı tebrik etti

Malatya Valisi Vasip Şahin’in ardından vali olarak atanan Bayburtlu ikinci isim Osman Kaymak’ın Tunceli’ye vali olarak atanması Bayburt’ta da sevinçle karşılandı.

Başkan Memiş, Vali Kaymak'ı tebrik etti
Bayburt Postası - Malatya Valisi Vasip Şahin’in ardından vali olarak atanan Bayburtlu ikinci isim Osman Kaymak’ın Tunceli’ye vali olarak atanması Bayburt’ta da sevinçle karşılandı.

Yaklaşık 23 yıl boyunca ülkenin çeşitli ilçelerinde kaymakam olarak görev yapan ve başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken Kaymak’ın, İçişleri Bakanlığı tarafından Tunceli Valisi olarak atanması hakkında bir mesaj yayınlayan Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Kaymak’ın yeni görevi için tebrik etti.

Başkan Memiş, Kaymak için yayınladığı tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bayburt'umuzun yetiştirdiği devlet adamlarından Osman Kaymak, İzmit Kaymakamlığı görevinden İçişleri Bakanlığı 2. Valiler Kararnamesi ile Tunceli Valiliği görevine atanmıştır.  Yıllarca ülkemizin değişik bölgelerinde kaymakamlık ve vali yardımcılığı görevini başarıyla yürüterek göğsümüzü kabartan değerli hemşehrimiz Osman Kaymak’ın yeni görevinin hayırlı olmasını temenni eder, başarılı çalışmalarının devamını dilerim.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.