Ankara kazan, BTSO kepçe!

Bayburt’un Ankara bürokrasisinde altın çağını yaşadığını söyleyen Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yumak, “bu fırsatı iyi değerlendirmek adına, Bayburt ve sorunlarının çözümü için Ankara’yı daha sık aşındıracağız” dedi.

Ankara kazan, BTSO kepçe!
Bayburt Postası - Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri, kalabalık bir heyetle Ankara’ya çıkarma yaptı. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) organizasyonuyla Ankara’da gerçekleşen ve 3 gün süren bilgilendirme seminerlerine katılan heyetin Başkent gündeminde, yoğun bir ziyaret trafiği ve “Bayburt’un çözülemeyen sorunları” vardı. 

Bayburt’un Ankara bürokrasisinde altın çağını yaşadığını söyleyen Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yumak, “bu fırsatı iyi değerlendirmek adına, Bayburt ve sorunlarının çözümü için Ankara’yı daha sık aşındıracağız” dedi. Yumak, sözlerini şöyle sürdürdü: 

Yumak: "Çok yararlı bir program olduğunu hissettik..."

"Gerek odamızın değerleri yöneticileri, gerekse meclis üyelerimiz ile birlikte, uzun zamandır plandığımız bir ziyaret programıydı. Bayburt, gerek Ankara'da gerekse de Türkiye'nin genelinde bürokratik ve siyasi anlamda altın yılını yaşıyor. Bu fırsatı iyi değerlendirmeliyiz diye düşünüyoruz. Her biri farklı alanlarda önemli görevler üstlenen değerli büyüklerimizi ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledik, kendi alanları ile ilgili Bayburt'un kendilerinden beklediği ilgi ve alakayı içeren sunumlarımızı yaptık. Çok yararlı bir program olduğunu hissettik. Ankara da artık daha güçlüyüz. Bu dönemde Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası olarak Ankara başta olmak üzere bu ve benzeri programları, Bayburt adına daha sık gerçekleştirmeye gayret göstereceğiz."


Ziyaret edilen her bir isme, yetki alanına göre “Bayburt’un sorunları ve çözüm önerileri” içeren özel dosya hazırlayan BTSO heyeti, Ankara’da şu isimlerle bir araya geldi: 

Genelkurmay 2. Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Danıştay Üyesi İhsan Uluca, Yargıtay 1. Başkan Vekili Abdulkadir İlhan, Maliye Bakanlığı Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) Başkanı İbrahim Hakkı Polat, Anayasa Mahkemesi Üyesi Hicabi Dursun, Maliye Müsteşarı Naci Ağbal, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Başbakan Başdanışmanı Prof. Dr. Vedat Bilgin, İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Sebahattin Öztürk, İçişişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mükerrem Ünlüer…

TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ile de görüşen heyet ayrıca Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, eski Bayburt Milletvekilleri Dr. Ülkü Güney ve Fetani Battal ile de bir araya geldi.


Heyette şu isimler yer aldı: BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yumak, BTSO Meclis Başkanı Süleyman Seyhan, BTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Ölmez, BTSO Meclis Başkan Yardımcıları Hükmü Cebeoğlu ve Mehmet Kavi, BTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Osman Doracan, Osman Gülsüm ve Bünyamin Bayazit, BTSO Meclis üyeleri Yaşar Mutlu, Tevhit Köroğlu, Hamdi Baydemir ve BTSO Genel Sekreteri Önder Karaoğlu. 

Heyetin Ankara temaslarını Yayın Editörümüz Kürşat Okutmuş takip etti.
Ankara'dan notlar sürecek...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bayburt 9 yıl önce

foto albümlerine 30 tane resim eklemissiniz gücünüze güç katılan bişe yok ama resim olmuş oda bir reklam olur başarılar

Avatar
SERCAN 9 yıl önce

TİCARET ODASINI TEBRİK EDERİM BÖYLE BİR GİRİŞİMDE BULUNDUKLARI İÇİN BAYBURT ADINA HERKEZ KOŞTURMALI

Avatar
mesut kaymak-g.başı 9 yıl önce

2 veya 3 yıl önce olmalıydı, yine de başarılar "asya karadeniz tren hattı projeside programa alınmalı ve "tren derneği kurulmalı, başarılar. not: gümüşhane ve trebolular tren derneği kurdular. basından.

Avatar
BAYBURT TANITMA YAŞATMA PLATFORMU 9 yıl önce

g.hane il ve ilçeleri dahil.,2 ayda bir ankarada vazife yapanlar.!! .Ankaranın lüks toplantı
salonunda kahvaltı yapıyorlar.,ve proje üretiyorlar,güzel değerlendirmeler"katma değer"
tebrikler......bayburt ıo yılda bir.!!!,nihayet.