En iyisi Bayburt Telekom

Türk Telekom tarafından 81 İli kapsayan ‘İller Yarışıyor’ projesinde Bayburt İl Müdürlüğü Mayıs ayı birincisi oldu...

En iyisi Bayburt Telekom

Bayburt Postası - Türk Telekom tarafından 81 İli kapsayan ‘İller Yarışıyor’ projesinde Bayburt İl Müdürlüğü Mayıs ayı birincisi oldu. Türk Telekom Saha Yönetimi Başkanlığı, il müdürlükleri arasında düzenlediği; yüksek müşteri memnuniyeti, verimlilik ve gelir hedefli performans yarışmasında, Türk Telekom Bayburt İl Müdürlüğü Mayıs ayı birincisi oldu.

Türk Telekom Bayburt İl Müdürlüğü’nde düzenlenen törende, Bayburt İl Müdürü Fatih Korkusuz, birincilik kupasını ve başarı sertifikasını Türk Telekom Saha Yönetimi Başkanı Haktan Kılıç’ın elinden aldı. Ödül törenine Türk Telekom Kuzey II Bölge Müdürü İsa Ömür’ün yanı sıra çok sayıda yönetici katıldı.

Düzenlenen ödül töreninde bir konuşma yapan Türk Telekom Saha Yönetimi Başkanı Haktan Kılıç yarışmanın hedeflerini;  il müdürlüklerinin performans odaklı çalışmalarının sağlanması,  performans takibinin düzenli ve sürekli hale getirilmesi, yıllık hedefe göre erken uyarı sisteminin oluşturulması ve gelişmesi gereken yönlerin düzenli takibi ile başarının kalıcı hale getirilmesi olarak sıraladı. Kılıç şunları söyledi:

“Türk Telekom olarak 21.500’ü aşkın personelimizle, tüm yurt genelinde daima müşteri memnuniyeti öncelikli çalışıyoruz. Verimliliğimizi artırma ve hedeflerimize ulaşma yolunda, tüm il müdürlüklerimiz heyecanlı ve tatlı bir rekabet içinde çalışıyor. İlk ay birincimiz Bayburt İl Müdürlüğü’müzü kutluyoruz. Çalışmalarımızı, Türkiye’nin her noktasında en iyi hizmeti vermek ve 3D vizyonumuzun temelini oluşturan müşteri memnuniyetimizi artırmak üzere hız kesmeden sürdüreceğiz."

Görgülü: "Birinciliğin asıl sahibi Bayburtlular"

Törende bir konuşma yapan Müşteri İlişkileri Ekip Lideri Eyüp Görgülü, “Birinciliğin asıl sahibi Türk Telekom müşteriler olan tüm Bayburtlular’dır. Müşterilerimiz bütün iletişim ihtiyaçlarını karşıladıkları 150 yıllık geçmişi olan şirketimize olan güvenlerinin sonucunda  aldıkları hizmetler ve bu hizmetlerden duydukları memnuniyet ile bizlere sürekli başarı yaşatıyorlar. Bu vesile ile bizlere bu gururu yaşatan Bayburt halkına ve müşterilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Görgülü, “Türk Telekom yeni dönemde başta Genel Müdürümüz sayın Tahsin Yılmaz bey ve Saha Yönetimi Başkanımız sayın Haktan Kılıç beyin liderliğinde tüm Türkiye’de başlatılan fiber yatırımları ile 3D vizyonunun gereklerini yerine getirerek müşterilerimize sunduğumuz hizmet kalitesini en üst noktaya çıkarmak ve inşallah başarılarımızın kalıcı olması ve kupayı bir daha geri vermemek hedefi ile çalışacağımıza söz veriyoruz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Türk Telekom Saha Yönetimi Başkanı Haktan Kılıç tarafından Türk Telekom Bayburt İl Müdürü’ne birincilik kupası ve takdirname verildi.

Öte yandan Bayburt Türk Telekom İl Müdürlüğü kupanın bir ay boyunca sahibi olurken, önümüzdeki ay bu kupayı birinci olacak bir başka il müdürüne devredecek. Yarışma kuralları çerçevesinde bir yıl içerisinde üç defa birinci olan İl Telekom Müdürlüğü kupanın kalıcı sahibi olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.