Bayburt Telekom yine birinci

Türk Telekom tarafından 81 İli kapsayan ‘İller Yarışıyor’ projesinde Bayburt İl Müdürlüğü Eylül ayı birincisi oldu...

Bayburt Telekom yine birinci

Bayburt Postası - Türk Telekom tarafından 81 İli kapsayan ‘İller Yarışıyor’ projesinde Bayburt İl Müdürlüğü Eylül ayı birincisi oldu. Türk Telekom Saha Yönetimi Başkanlığ’nın, il müdürlükleri arasında düzenlediği yüksek müşteri memnuniyeti, verimlilik ve gelir hedefli performans yarışmasında 2013 yılı içerisinde Mayıs ayında birinci olan Bayburt İl Müdürlüğü Eylül ayının da birincisi oldu.

Türk Telekom Bayburt İl Müdürlüğü’nde düzenlenen törende, Bayburt İl Müdürü Fatih Korkusuz, birincilik kupasını ve başarı sertifikasını Türk Telekom Bölge Müdürü İsa Ömür’ün elinden aldı.

Törende bir konuşma yapan Türk Telekom Bölge Müdürü İsa Ömür, Türk Telekom olarak daha kaliteli hizmet verebilmek için böyle bir yarışmayı düzenlediklerini söyleyerek, “Hedeflerin karşılanmasında, müşterilerimize hakikaten değer yaratmada bizim Bayburt ili çalışanlarımız çok güzel hizmet ediyorlar. Her zaman bizim yüzümüzü ak ediyorlar. Böyle yaptıkları içinde inşallah bir kez daha birinci olarak kupanın daimi sahibi olacaklar” dedi.

Ömür, hedeflerdeki gerçekleşme oranlarına bakıldığında değerler açısından gerek telefon, gerekse internet hızı alanında Bayburt’un Türkiye ortalamasının kat kat üstünde olduğunu söyledi.

Bayburt’a her gelişinde moral depolayarak döndüğünü söyleyen Ömür, Bayburt Telekom İl Müdürlüğü’nün tüm çalışanlarını başarılarından dolayı tebrik ettiğini dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.