‘Akşam 7’den sabah 7’ye kadar Bayburt' iptal!

Türk Telekom tarafından yılbaşına özel uygulanan ve akşam saat 7′den sabah saat 7′ye kadar ücretsiz görüşme imkânı sunulan kampanyada Bayburt birinciliği yine kaptırmadı...

‘Akşam 7’den sabah 7’ye kadar Bayburt' iptal!

Bayburt Postası - Türk Telekom tarafından yılbaşına özel uygulanan ve akşam saat 7′den sabah saat 7′ye kadar ücretsiz görüşme imkânı sunulan kampanyada Bayburt birinciliği yine kaptırmadı. Firma tarafından 2010 yılı başında başlatılan ve 2 yıl boyunca devam eden kampanyadan şu ana kadar en fazla il Bayburt oldu.

2010 yılında abone başına en fazla yararlanan iller sıralamasında birinci olan Bayburt, 2011 yılının ilk yedi ayında da aynı kampanyadan en fazla yararlanan iller sıralamasında yine ilk sırada yer almıştı.

Türk Telekom’un 31 Aralık 2011’de saat 19.00’dan 1 Ocak 2012 saat 07.00’ye ev telefonundan her yöne bedava konuşma kampanyası büyük ilgi gördü. Kampanya kapsamında yurtdışına aramalar artarken abone başına en fazla arama yapılan il her zaman olduğu gibi Bayburt oldu.

10 milyon aramanın yapıldığı kampanyada yurtdışına yapılan arama trafiği yüzde 280 oranında artarken cep telefonlarına arama da yüzde 152 oranında artış gösterdi. Türk Telekom’un verilerine göre, kampanya çerçevesinde abone başına en çok konuşmanın yapıldığı il ise Bayburt oldu. Bayburt’u sırasıyla Tunceli ve Kars izledi.

Kampanya kapsamında 10 milyona yakın arama yapıldığını ifade eden Türk Telekom yetkilileri, “Türk Telekom’un bedava konuşturan yılbaşı kampanyası dahilinde abone başına konuşmaya bakıldığında ise Bayburt ilk sırada geliyor. Yılbaşında en çok konuşan iller sıralamasında zirveye oturan Bayburt’u izleyen 2 il ise sırasıyla Tunceli ve Kars oldu” değerlendirmesini yaptı.

Diğer yandan Türk Telekom’un geçen yıl başlattığı ‘Akşam 7’den sabah 7’ye bedava’ kampanyası, 1 Ocak’tan itibaren kalıcı hale getirildi. Türk Telekom’dan konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Nisan ayında, 2011 yılı sonuna kadar uzatma kararı aldığımız kampanyamızdan 2011 yılında ayda 9 milyondan fazla müşteri yararlandı. Türk Telekom olarak müşterilerimizin sesini dinledik ve onların beklentileri doğrultusunda büyük beğeni kazanan bu kampanyayı kalıcı hale getirdik. Tüm müşterilerimize hayırlı olmasını diliyoruz” denildi. Bu uygulamaya ait en son verilere göre, 2011’in ilk 7 ayında bu kampanyadan en fazla yararlanan il de Bayburt. İstanbul Anadolu yakası aboneleri, ücretsiz konuşmada ikinci sıradayken Ankara aboneleri ise üçüncü sırada yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.