Yıldırımtepe'den Bakan Fakıbaba'ya ziyaret

Bayburt Ziraat Odası Başkanı ve aynı zamanda Bayburt Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Abuzer Yıldırımtepe'nin, bölge hayvancılığının sorun ve çözüm önerileri hakkında Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanına ilettiği bildirildi.

Yıldırımtepe'den Bakan Fakıbaba'ya ziyaret
Bayburt Postası - Bayburt Ziraat Odası Başkanı ve aynı zamanda Bayburt Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Abuzer Yıldırımtepe'nin, bölge hayvancılığının sorun ve çözüm önerileri hakkında Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanına ilettiği bildirildi.

Bayburt Ziraat Odasından yapılan yazılı açıklamada, Bakanlar Kurulundaki değişiklikle Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı görevine getirilen Ahmet Eşref Fakıbaba'nın ilk toplantısını Türkiye Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği yönetimi ile yaptığı belirtildi.

Hayvancılıkla ilgili genel değerlendirmelerin yapılarak, sorunlar ve çözüm önerilerinin de ele alındığı aktarılan açıklamada, aynı zamanda Türkiye Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği Yönetim Kurulu üyesi olan Yıldırımtepe'nin Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Fakıbaba ile bir görüşme yaptığı kaydedildi.

Yıldırımtepe'nin bu görüşmede, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı görevine getirilen Ahmet Eşref Fakıbaba'ya yeni görevinin hayırlı olması dileklerini ileterek, bölge hayvancılığının sorun ve çözüm önerilerini de aktardığı ifade edildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.