Tarım sektöründe 'ortak akıl'

Bayburt Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, ildeki tarım sektörünün sorunlarının masaya yatırıldığı bir toplantı gerçekleştirdi.

Tarım sektöründe 'ortak akıl'

Bayburt Postası - Bayburt Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, ildeki tarım sektörünün sorunlarının masaya yatırıldığı bir toplantı gerçekleştirdi. İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen ve tarım sektörünün tüm paydaşlarının katıldığı toplantıya Bayburt Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Abdulkadir Karabulut, Bayburt Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Müdürü İhsan Çubukçu, Ziraat Odası Başkanı Abuzer Yıldırımtepe, Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Yusuf Akbal, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Said Koloğlu, Arı Yetiştiricileri Birliği Başkan Yardımcısı Dursun Çakır, BAYPROJE Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Akın Bayrak, Muhtarlar Derneği Başkanı İhsan Aktürk ve Teknik Forum Derneği Başkanı Kadir Yılmaz katıldı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Bayburt Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Abdulkadir Karabulut, "Bayburt kalkınma planlarını büyük ölçüde tarım sektörü üzerinden yapan bir il olduğu için müdürlüğümüz bünyesinde 3 ayda bir bu tür toplantılar gerçekleştirerek, sektörün sorunlarını konuşup, çözüm önerilerini görüşmeyi hedefliyoruz” dedi.

Tarım sektörü ile ilgili faaliyet gösteren STK’ların da katıldığı toplantının olumlu sonuçlar vereceğine inandığını belirten Karabulut, “Katılımcılara tarım sektörü üzerine ilimizle ilgili sorunları dile getirdikleri ve bu sorunlarla ilgili çözüm önerilerini bizlerle paylatıkları için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.