Tarım'da 'Ortak Akıl' buluşması

Bayburt İl Tarım Ve Orman Müdürlüğü’nce, sektördeki paydaş temsilcileri ile rutin olarak 3 ayda bir yapılan "Ortak Akıl Toplantısı" Bayburt Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşti.

Tarım'da 'Ortak Akıl' buluşması
Bayburt Postası - Dönemsel olarak yapılan çalışmalar, sorunlar ve çözüm önerilerinin değerlendirildiği toplantıya İl Müdürü Abdulkadir Karabulut, Bayburt Üniversitesini temsilen Prof. Dr. Vecihi Aksakal, Doç. Dr. Ümmügülsüm Erdoğan, Ziraat Odası Başkanı Abuzer Yıldırımtepe ve konuyla ilgili birçok yetkili isim katıldı.

Toplantı başında genel bir değerlendirme yapan İl Müdürü Abdulkadir Karabulut; "6 yıldır rutin olarak devam edilen bu toplantılar tarımsal alanda çalışmaların doğru planlanması ve yürütülmesi bakımından önem arz etmektedir. Sektör paydaşları arasında koordinasyon ve işbirliğini geliştirerek ilimiz tarımında bir sinerji oluşturmaktadır. Bu anlamda bu günkü toplantımıza ev sahipliği yapan Bayburt Üniversitemize teşekkür ediyoruz" dedi.

Toplantıda bu yıl ilk kez düzenlenen yapılan Organik Ürünler Hasat Şenliği, yapılan diğer proje ve çalışmalar, çiftçilerin girdi temini ve faiz indirimli tarımsal kredi kullanımı konuları görüşülerek, öneri ve atılması gereken adımlar değerlendirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.