Şehit babasına "Yılın Çiftçisi Ödülü" verildi

Şırnak'ın Cizre ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan özel harekat polisi Ömür Erbay'ın babası Turgut Erbay'a "Yılın Çiftçisi Ödülü" verildi.

Şehit babasına "Yılın Çiftçisi Ödülü" verildi
Bayburt Postası - Şırnak'ın Cizre ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan özel harekat polisi Ömür Erbay'ın babası Turgut Erbay'a "Yılın Çiftçisi Ödülü" verildi.

Bayburt Ziraat Odası, Dünya Çiftçiler Günü etkinlikleri kapsamında Öğretmenevi toplantı salonunda program düzenledi.

Oda Başkanı Abuzer Yıldırımtepe, burada yaptığı konuşmada, tüm çiftçilere bol ve bereketli bir yıl dileklerinde bulundu.

Ziraat Odası olarak katılımcı bir yönetim anlayışıyla çiftçilere hizmet verdiklerini  vurgulayan Yıldırımtepe, "Katılımcı yönetim anlayışı kamu kurum ve kuruluşlarının başkan, yönetici ve müdürleriyle iyi ilişkiler içerisinde olamazsak başarılı olmamız mümkün değil. Başta sayın valimiz, belediye başkanımız ve diğer kurum amirleri olmak üzere herkesle çok iyi ilişkiler içinde bulunduk." dedi.

Yıldırımtepe, ildeki hemen hemen her kurumla çeşitli projeler yürüttüklerini ve yürütmeye devam edeceklerini belirterek, program kapsamında yılın çiftçisi başta olmak üzere Bayburt tarım sektörüne ilgi ve destekte bulunanlara ödül verdiklerini kaydetti.

Programda, ocak ayında Şırnak'ın Cizre ilçesindeki terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan özel harekat polisi Ömür Erbay'ın babası Turgut Erbay'a "Yılın Çiftçisi Ödülü" takdim edildi.

Nişancı'ya 'Basın Onur Ödülü'

Anadolu Ajansı (AA) Muhabiri Abdulkadir Nişancı da tarım alanındaki haber çalışmalarıyla "Basın Onur Ödülü"ne layık görüldü. 

Vali Yusuf Odabaş ve Belediye Başkanı Mete Memiş'e ise tarım sektörüne destekleri dolayısıyla ödül verildi.

Programa, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uğurlu, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, İl Genel Meclis Başkanı Yusuf Elçi, AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Abdulkadir Karabulut ile davetliler ve çiftçiler katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mühendis 8 yıl önce

Yine tiribünlere oynamış Yıldırımtepe. ..

Avatar
Vatandaş 8 yıl önce

Her zamanki gibi kendi kendilerine ödül verip yiyip içip gitmişler. Çiftçilerin haberi bile yok.:))

Avatar
Vatandaş 8 yıl önce

Herkezle iyi geçin başkan yanlışa dogru söyle onlarda her yaptıklarını dogru sansın bu yüzden bu şehir bu hale geldi 10 yıldır bu şehirde su kesintisi var 10 yıldır ben bu şehirdeyi ne bir kaldırım var nede dogru dürüst yol var başkan yıldırımtepe siz herkezle iyi geçinmeye devam edin gazeteciler sıkıntıları yazamaz. Belediye başkanları Cumhurbaşkanından Başbakandan bir şeyler isteyemezler il başkanı desen amacı belli artık 1 yılım kalda burada kalanlarada tek tavsiyem fırsatı buldunuzmu bu şehirden kaçın kurtulun.