Özel İdare'den araç desteği

Bayburt İl Özel İdaresi, Aydıntepe ve Demirözü ilçelerine tahsis edilmek üzere Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğüne 2 adet hizmet aracı aldı.

Özel İdare'den araç desteği
Bayburt Postası - Bayburt İl Özel İdaresi, Aydıntepe ve Demirözü ilçelerine tahsis edilmek üzere Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğüne 2 adet hizmet aracı aldı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Abdulkadir Karabulut, ilçelere tahsis edilen araçlarla daha fazla çiftçiye ulaşacaklarını ve daha hızlı hizmet sunabileceklerini kaydetti.

Karabulut, şu açıklamayı yaptı:

"İlimizde en önemli ekonomik sektör hayvancılık. Bu sektöre yönelik yürüttüğümüz aşılama, suni tohumlama, küpeleme, destekleme başvuru ve kontrolleri gibi kamu hizmetleri stratejik açıdan büyük önem arz etmektedir. Bilindiği üzere bu hizmetleri etkin yapılabilmesi için yine özel idaremizin destekleri ile ülkemizdeki ilk çiftçi çağrı merkezi 'Alo-Bay-Tar-İm' sistemini oluşturmuştuk. Özellikle ilçelerimizde kiralık hizmet araçlarının bulunmadığı dönemlerde bu hizmetlerin aksamaması için araç ihtiyacının giderilmesi önem arz etmekteydi. İlçelerimize tahsis edilen bu araçlarla daha fazla çiftçiye ulaşacak ve daha hızlı hizmet verebileceğiz. Tarımla ilgili tüm taleplerimizde olduğu gibi bu konuda da desteklerini esirgemeyen başta sayın Valimiz olmak üzere İl Genel Meclis Başkanımıza, İl Genel Meclis Üyelerimize ve Özel İdare Genel Sekreterimize teşekkürlerimizi sunuyorum." dedi.

Anahtar Kelimeler:
Abdulkadir Karabulut
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.