“Köy Köy Tarımsal Bilgilendirme“

Bayburt İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, çiftçilerle yüz yüze görüşmek için hayata geçirdiği “Köy Köy Tarımsal Bilgilendirme Toplantıları”na başladı.

“Köy Köy Tarımsal Bilgilendirme“
Bayburt Postası - Bayburt İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, çiftçilerle yüz yüze görüşmek için hayata geçirdiği “Köy Köy Tarımsal Bilgilendirme Toplantıları”na başladı.

Sorunları yerinde dinlemek ve  çözümler sunmak amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında Arpalı Beldesi ve Mutlu Köyü ziyaret edildi.

Her iki ziyarette de projeyle ilgili katılımıcılara bilgi veren Bayburt İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Abdülkadir Karabulut, projeyle birlikte bakanlığın tarım ve hayvancılık alanında ortaya koyduğu yeni desteklemeler hakkında bilgi vermek ve çiftçilerin sorunlarını yerinde dinleyerek çözüm üretmeyi amaçladıklarını söyledi.

Karabulut, şunları söyledi:

“Kış dönemlerinde çiftçilerimizin iş yoğunluğunun daha az olması nedeniyle çiftçilerimizle birlikte olmak istedik. Bakanlığımızın tarım ve hayvancılık alanında ortaya koyduğu yeni desteklemeler hakkında bilgi vermek ve çiftçilerimizin sorunlarını yerinde dinleyerek çözüm üretmeyi amaçlıyoruz. İl Müdürlüğümüz tarafından hayata geçirilen ve hedeflenen projelerle ilgili fikir alışverişinde bulunmak için yönetim kadromuz ile birlikte sizleri ziyaret ederek sorulara yerinde cevap verebilmeyi düşündük” dedi.

Karabulut, her iki ziyarette gösterilen yoğun ilgi ve misafirperverlikten dolayı teşekkür etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan 10 yıl önce

Ne güzel bir çalışma. tebrikler