Kırklartepe Barajı için kamulaştırma başlıyor

Orman ve Su İşleri Bakanlığınca, Bayburt'ta yapılacak Kırklartepe Barajı için gerekli kamulaştırma işlemlerine başlanılacağı bildirildi.

Kırklartepe Barajı için kamulaştırma başlıyor
Bayburt Postası - Orman ve Su İşleri Bakanlığınca, Bayburt'ta yapılacak Kırklartepe Barajı için gerekli kamulaştırma işlemlerine başlanılacağı bildirildi.
Bakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliğinden yapılan yazılı açıklamada, Kırklartepe Barajı'nın kamulaştırma işlemlerine Bakan Veysel Eroğlu'nun talimatıyla başlandığı belirtildi.

Kırklartepe Barajı'nın kamulaştırma işlemlerinin yapılabilmesi maksadıyla gerekli kamu yararı kararı için düzenlenen olurun, Bakan Eroğlu tarafından imzalandığı vurgulanan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
"Kamulaştırma işlemine başlanacak olan Kırklartepe Barajı ile 67 bin dekar arazi suya kavuşacak. Bu imzanın ardından inşa sahasında kalan araziler Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından kamulaştırılacak ve inşaat en kısa sürede tamamlanarak hizmete açılacaktır.

Anahtar Kelimeler:
Kırklartepe Barajı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.