Karabulut’tan, DOKAP'a ziyaret

Bayburt İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Abdulkadir Karabulut, DOKAP (Doğu Karadeniz Bölgesel Gelişme Plan) Başkanı Ekrem Yüce'yi makamında ziyaret etti.

 Karabulut’tan, DOKAP'a  ziyaret
Bayburt Postası - Bayburt İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Abdulkadir Karabulut, DOKAP (Doğu Karadeniz Bölgesel Gelişme Plan)  Başkanı Ekrem Yüce'yi makamında ziyaret etti. Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Ömer Şentürk ile birlikte DOKAP’a ziyaret gerçekleştiren Abdulkadir Karabulut, kurum çalışmaları ve yürütülen projeler hakkında Başkan Ekrem Yüce'ye bilgi verdi.

DOKAP Başkanı Ekrem Yüce ise, Bayburt-Gümüşhane-Rize İlleri Üst Kelkit Havzası Tarımsal ve Kırsal Gelir Kaynaklarının Geliştirilmesi Projesi ile Bayburt-Artvin ve Erzurum illerini kapsayan Çoruh Nehri Havzası Rehabilitasyon Projesi kapsamında Bayburt İlinde yapılacak olan proje faaliyetleri için, DOKAP olarak destek olacaklarını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.