‘Bayburt Tarımı’ kayıt altına alınıyor

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından tarım politikalarının oluşturulmasına yönelik tarımsal faaliyetlerin tamamının kayıt altına alınması için kurulan Tarımsal Üretim Kayıt Sistemi (TÜKAS) çerçevesinde başlatılan çalışmalar Bayburt’ta da devam ediyor.

 ‘Bayburt Tarımı’ kayıt altına alınıyor
Bayburt Postası - Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından tarım politikalarının oluşturulmasına yönelik tarımsal faaliyetlerin tamamının kayıt altına alınması için kurulan Tarımsal Üretim Kayıt Sistemi (TÜKAS) çerçevesinde başlatılan çalışmalar Bayburt’ta da devam ediyor.

Türkiye genelinde bakanlıkça görevlendirilen 10 bin Tarımsal Yayımı Geliştirme Projesi (TAR-GEL) personeliyle sürdürülen Bayburt’ta 22 personel görev yapıyor.

Bayburt Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Abdulkadir Karabulut’un eşlik ettiği çalışmalarda ekim alanları, alet ve ekipman sayıları, hayvan sayıları kayıt altına alınıyor.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.