4'ü Bayburt'tan, 114 yatırımın toplu açılışı Balıkesir'de

Türkiye genelinde tamamlanan 114 tesis Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılacağı törenle hizmete sunulacak.

4'ü Bayburt'tan, 114 yatırımın toplu açılışı Balıkesir'de
Bayburt Postası - Bayburt’ta inşa edilen ve toplam yatırım maliyeti yaklaşık 9,5 milyon lirayı bulan gölet ve sulama projelerinin açılışı yapılacak. Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun katılacağı toplu açılış töreni bu yıl Balıkesir’de yapılacak.

2010 yılında 110, 2011’de 111, 2012’de 112, 2013’te ise 113 tesisin açılışının yapıldığı geleneksel toplu açılış töreninde bu yıl 114 tesis hizmete alınıyor. Bakanlık, 114 tesis arasında Bayburt’tan hizmete alınacak 4 tesisin, Merkez Çayırözü Göleti Sulaması, Taht Göleti ve Taht Göleti Sulaması ile Kitre Göleti olduğunu açıkladı.

Türkiye genelinde tamamlanan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılacağı törenle hizmete sunulacak 114 yatırımın toplam yatırım tutarının 2,63 milyar lira olduğu belirtilirken, Bayburt’a hizmete alınacak 4 tesisin maliyetinin ise 9,5 milyon lirayı bulduğu kaydedildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALOŞ 9 yıl önce

OSB de açılan ne? Demek ki sanayi tesisi yok sadece küçük gölet işleri. Kardeşim istihdam artışı sağlayacak sanayi tesisi açın. Hemşerimiz Kemal bey büyük sanayi tesisin başında ama ne hikmetse Bayburt ta bir sanayi tesisi yok.Kısacası;
Laf çok iş yok
Bayburtlu bakar sanayi yok.
Sen uyu tren kaçar elden
Bayburtlu sen uyu çok çok

karlar düşer Dağlar beyazlar
Tarım tatili bitimine 6 ay var
Bayburt a moral verenler
Bayburtlu sen uyu çok çok