2014 KKYDP başvuru süresinde revizyon

Bayburt İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Kırsal Kalkınma Yatırımların Desteklenmesi Programı (KKYDP) başvurularının uzatıldığını açıkladı.

 2014 KKYDP başvuru süresinde revizyon
Bayburt Postası - Bayburt  İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Kırsal Kalkınma Yatırımların Desteklenmesi Programı (KKYDP) başvurularının uzatıldığını açıkladı.

Bayburt  İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Abdulkadir Karabulut yaptığı açıklamada; Kırsal Kalkınma Yatırımların Desteklenmesi Programı başvuru süresinin 23 Ocak 2015 tarihine kadar uzatıldığını ifade ederek, "En az 7 yıl süre ile noterden kiralanmış olmak şartıyla gerçek veya tüzel kişilerden kiralanmış araziler üzerinde de tesis yapmak amacıyla başvuru yapılabilecektir. 6.-7. ve 8. etaplarda hibe desteğinden faydalanan yatırımcılarımıza, mevcut tesisleri için alternatif enerji üretimine yönelik kapasite artırımı ve teknoloji yenileme konusunda başvuru yapabileceklerdir. Program çerçevesinde proje sunmak isteyen yatırımcılarımızın, 23 Ocak 2015 tarihi mesai bitimine kadar 'www.tarim.gov.tr' adresinden elektronik ortamda girişlerini yapmış olmaları gerekmektedir" dedi.

Öte yandan Karabulut, yatırımdan faydalanmak isteyenlere nasıl bir yöntem izleyeceklerini de açıkladı. Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi hakkındaki 2014/43 Nolu Tebliğ ve eklerinin 'www.bayburt.tarim.gov.tr' veya 'www.tarim.gov.tr' adreslerinden elektronik olarak edinilebileceğini dile getiren Karabulut, konu hakkında Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürlüğü İl Proje Yürütme Birimi'nden detaylı bilgi alınabileceğini sözlerine ekledi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.