Özbek, bakanlık denetçisi oldu

24. Dönem Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nda denetçi görevine getirildi.

Özbek, bakanlık denetçisi oldu
Bayburt Postası - 24. Dönem Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nda denetçi görevine getirildi. Özbek için Türkiye Tarım Kredi Kooperatifi Merkez Birliği'nde düzenlenen tebligat törenine, başkan Murat Kumaş, başkanvekili Selahattin Külcü ve denetçi İsmail Daşdelen katıldı. Özbek, yeni göreviyle Bakanlık adına ülke genelinde Tarım Kredi Kooperatiflerine denetçilik görevini üstelenecek. 

Aynı zamanda Ziraat Mühendisi olan Özbek, yeni göreviyle alakalı Bayburt Postası'na yaptığı açıklamada, ülke genelinde olduğu gibi Bayburtlu çiftçilerin tüm sorunlarıyla yakından ilgileneceğini belirterek, AK Parti İl Başkanlığı, milletvekilliğinde olduğu gibi yeni görevinde milletin hizmetinde olacağını kaydetti.  

Anahtar Kelimeler:
Bünyamin özbek
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
abdullah 8 yıl önce

"eski vekil.,inleyen nameler,ruhumu sardı.,inşAllah başarılı olur.

Avatar
Sebahattin Özbek başarılar diler 6 yıl önce

Hayırlı olsun Allah güzel eyler inşAllah