Zorlu deplasmandan 3 puanla ayrıldı

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor ikinci hafta mücadelesinde Afyon ekibi Sandıklıspor’la karşılaştı.

Zorlu deplasmandan 3 puanla ayrıldı
Bayburt Postası - Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor ikinci hafta mücadelesinde Afyon ekibi Sandıklıspor’la karşılaştı. Lige Balçova Yaşamspor mağlubiyetiyle başlayarak hayal kırıklığı yaşatan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, zorlu Afyon deplasmanından 3 puanla döndü. 
 
Sandıklı İlçe Stadı’nda saat 16.30’da başlayan maçı Serdar Bahçıvan, Çağdaş Çallıoğlu ve Emin Barlas üçlüsü yönetti. Daha çok orta saha mücadelesi ile geçen maçın ilk yarısı golsüz tamamlandı. İkinci yarıda daha atak oynayan ve gol yollarında etkili olan temsilcimiz aradığı golü 61. dakikada buldu. Sağ kanattan Adnan’ın ceza sahasına yaptığı ortada topla buluşan Ahmet Kaan Ergün düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu.

Maçın genelinde çok iyi mücadele eden temsilcimiz kalan bölümlerde yakaladığı az sayıdaki gol pozisyonundan yararlanamadı. Maç temsilcimizin 1-0 galibiyetiyle sona erdi.

90. dakikada kırmızı kart gördü

Afton deplasmanında 3 puanla tanışan temislcimiz maçtan yara alarak döndü. Sandıklı karşısında verilen mücadelede diğer oyuncular kadar etkili olan kaptan Kazım Şeker 90 dakikada rakibine yaptığı hareket sonrası ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Kurukafalar yalnız bırakmadı

Sezonun açılış maçında Balçova Yaşamspor karşısında seyircisiz oynanamanın dezavantajını yaşayan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, Afyon deplasmanında yalnız bırakılmadı. Kurukafalar Grubu'nun İstanbul ve İnegöl temsilciliklerinden gelen yaklaşık 200 taraftar maç boyunca takımı destekleyerek galibiyetin alınmasında büyük katkı sağladı.

Kulüp Başkanı Hikmet Şentürk, As Başkan Hakan Kobal, Genel Kaptan Yaşar Kobal, yönetici Ali Haydar Karabacak ve Muhammet Köroğlu da maçı izleyenler arasındaydı.

3. Lig 3. Grup'ta 2. hafta mücadelelerinde alınan sonuçlar şöyle:

Sandıklıspor - Bayburt İl Özel İdare: 0-1
Balçova Yaşamspor - Ankara Demirspor:  2-2
Anadolu Üsküdar 1908 - Erzin Belediyespor: 0-0            
Ayvalıkgücü Belediyespor – Silivrispor: 1-1            
Bergama Belediyespor - İstanbul Güngörenspor:  1-1           
Kayseri Şekerspor - BB Erzurumspor: 1-2           
Etimesgut Belediyespor - Beylerbeyi: 1-1       
Kahramanmaraş BBSK - Sandıklıspor: 1-1            
Orhangazispor - Bergama Belediyespor: 1-1



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
murat 10 yıl önce

Bayburtumuza yerel bi kanala ihtiyacı var maçları da ordan izlesek süper olur...

Avatar
erdal cengiz.alm 10 yıl önce

Tebrikler bayburdumuza

Avatar
Ahmet gurfidan 10 yıl önce

Tbr ler bayburtdummm

Avatar
şahin sevim 10 yıl önce

tebrikler bayburt inşallah hep böyle bizleri sevindirirsiniz

Avatar
Muhammet Hanefi KACIR 10 yıl önce

Yürekten tebrikler.....

Avatar
Gerçek Taraftar 10 yıl önce

sporcu kardeşlerim ve yöneticiler bir şeye dikkat etsin, yorumları okuyunuz, geçen hafta neler yazdık,şimdi methiyeler diziyoruz..Ben öyle taraftar değilim, sonuca göre konuşmak istemiyorum, elbet bir çiçekle YAZ gelmez,Sakarya maçı sonucu ,devamlılık için çok önemli, ilk yedi hafta da lig şekillenecektir..Bayburt futbolunun üstüne her hafta koymalı,Sakarya maçı ilk iki haftadan zor geçecektir...Kazanırsak iyice güven gelecek,teknik heyet ve takım keskin eleştirilerden kurtulacak, inşallah rakibi boğan takımı bu hafta seyrederiz...Fakat bu üç ihtimalli maçta ,sonuç ne olursa olsun OYUN hakkındaki eleştirilerimiz devam edecektir...Sporcu kardeşlerimize
Allah yardım ede, başarılar dilerim.....

Avatar
BAYBURT TARAFTALI 10 yıl önce

prof verilen destek amatörede verilmelidir herkes bunun ustune gıtsın.