Zorlu deplasman öncesi moral ziyareti

Bayburt Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Abdulkadir Karabulut ve personeli, Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor kulüp tesislerine bir ziyaret gerçekleştirdi.

Zorlu deplasman öncesi moral ziyareti
Bayburt Postası - Bayburt Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Abdulkadir Karabulut ve personeli, Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor kulüp tesislerine bir ziyaret gerçekleştirdi. Hafta sonu lider Ankara Demirspor'la karşılaşacak olan Bayburt Grup Özel İdarespor'a başarılar dileyen Abdulkadir Karabulut, teknik direktör Bahattin Güneş'le de bir süre görüştü.

Bayburt Grup'un profesyonel ligdeki ilk yılında önemli bir başarı elde ettiğini söyleyen Abdulkadir Karabulut, "Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe gibi, Kayserispor gibi takımları ilimizde ağırlayıp Bayburt halkıyla buluşturan takımımıza teşekkür ediyor, bu hafta oynayacakları maçta teknik ekibimiz başta olmak üzere tüm futbolcularımıza başarılar diliyoruz. Umarız bu maçtan istedikleri bir sonuçla dönerek daha üst sıra hedeflerine ulaşma adına başarılı olurlar. Müdürlüğümüz personeli ile birlikte takımımıza başarı dilemek için ziyarette bulunduk” dedi.

Teknik Direktör Bahattin Güneş ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ankara deplasmanına kazanmak için sahada olacaklarını dile getirdi.

Genel Kaptan Yaşar Kobal, Teknik Direktör Bahaddin Güneş, takım kaptanı Yunus Emre Eserdi'nin hazır bulunduğu ziyarete, Bayburt  Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Abdülkadir Karabulut'un yanı sıra Şube Müdürü Serkan Yılmaz, Döner Sermaye Saymanı Cihat Parıldar, kurum personelleri Diler Atayeter, Oğuz Karaer, Bayburt Sayımer, Sefer Keskin ve Ekrem Zan katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.