Zirvede puan farkı değişmedi

Haftanın açılış maçında Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor ile Yakutiyespor arasında oynanan karşılaşmanın 2-2 berabere sonuçlanmasının ardından bugün oynanan karşılaşmalarda, zirveye oynayan takımlar fırsat tepti.

Zirvede puan farkı değişmedi
Bayburt Postası - 17. haftaya en yakın takipçisinin önünde 5 puan farkla giren Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, Yakutiye deplasmanında 2 puan bırakmasına rağmen haftayı yine 5 puan farkla lider kapattı.

BAL Ligi 1. Grup’ta 17. Hafta karşılaşmaları tamamlandı. Haftanın açılış maçında grup lideri ile Yakutiyespor arasında oynanan karşılaşmanın 2-2 berabere sonuçlanmasının ardından bugün oynanan karşılaşmalarda da zirveye oynayan takımlar fırsat tepti.

Beraberlik golü Tugay’dan

Haftanın sonucu en sürpriz karşılaşması Beşikdüzüspor ve Patnos Gençlikspor arasında oynandı. Evinde ağırladığı Patnos Gençlikspor’u geçemeyen Beşikdüzüspor, 1 puana razı oldu. 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada skoru 2-1’e taşıyan Trabzon temsilcisi 52. dakikada 10 kişi kaldı. Penaltı atışından da yararlanamadığı maçta 2-1’lik skoru koruyamayan Beşikdüzüspor, geçtğimiz sezon Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor forması giyinen Bayburtlu futbolcu Tugay Karatay’ın golüne engel olamadı. Karşılaşma 2-2 sona erdi.

Zirve takibini sürdüren bir başka Trabzon temsilcisi Faroz Gençlikspor da deplasmandan 1 puanla döndü. Iğdır Gençlerbirliği karşısında ilk yarıyı 1-0 geride kapatan Faroz Gençlikspor, mutlak 3 puan için çıktığı maçta beraberlik golünü ikinci yarının hemen başında bulmasına rağmen galibiyet golü için kalan dakikalarda etkili olamadı. Geçtiğimiz hafta Çayeli karşısında 2 puan kaybeden Trabzon temsilcisi Iğdır deplasmanından da beraberlikle ayrıldı.

Yomraspor çıkışını sürdürdü

BAL Ligi 1. Grup’ta son haftaların en flaş takımı Yomraspor, çıkışını bu hafta da sürdürdü. Son 8 haftada 5 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik alan Yomraspor, evinde ağırladığı Karspor’u da 3-1’le geçerek 3’te 3 yaptı. Bu galibiyetin ardından puanını 34’e yükselten Trabzon temsilcisi Yomraspor, ikinci sıraya oturdu.

4 karşılaşmanın berabere sonuçlandığı 17. haftada alınan toplu sonuçlar ve puan durumu şöyle:

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor – Yakutiyespor: 2-2
Çayelispor – Dersimspor: 1-2
Beşikdüzüspor – Patnos Gençlikspor: 2-2
Göle Belediyespor – Beşirlispor: 1-1
Arhavispor – Kalkanderespor: 1-0
Iğdır Gençlerbirliği – Faroz Gençlikspor: 1-1
Yomraspor – Karsspor: 3-1




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakan Sancaktaroğlu 10 yıl önce

Tugay Karatay Patnos'tan memleketine yardımcı olduğun için sagol..

Avatar
yeter 10 yıl önce

Yanlışlıkla yapmıştır geçen sene gördük memleket sevdalısı mı şöhret sevdalısı mı