Ziraat Türkiye Kupası'nda grup kuraları çekildi

"Ziraat Türkiye Kupası Türkiye'yi Kucaklıyor" sloganı ile bu yıl 52.'si düzenlenen Ziraat Türkiye Kupası'nda grup kuraları İstanbul'da çekildi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda grup kuraları çekildi
Bayburt Postası - "Ziraat Türkiye Kupası Türkiye'yi Kucaklıyor" sloganı ile bu yıl 52.'si düzenlenen Ziraat Türkiye Kupası'nda grup kuraları İstanbul'da çekildi.

Milli Olimpiyat Komitesi Olimpiyat Evi'nde yapılan kura çekilişine Futbol Federasyonu yetkilileri ve kulüp temsilcileri katıldı.

Kura çekimine 5. tur maçları sonunda rakiplerini eleyen ve geçen yıl aldıkları puanlar gereği kulüplerden Bursaspor, Eskişehirspor, Galatasaray ve Medical Park Antalyaspor seri başı olarak katıldı. Kura çekiminde yer alan diğer takımlar ise Akhisar Belediyespor, Elazığspor, Sivasspor ve Tokatspor oldu.

Ziraat Türkiye Kupası grup aşaması 4 takımlı 2 grupta çift devreli lig usulüne göre oynanacak. Ocak ve Şubat ayının başında oynanacak grup müsabakaları sonunda ilk iki sırayı alan 4 takım, çapraz eşleşme yöntemi ile yarı finale yükselecek. Çift maç eleme usulüne göre oynanacak yarı final karşılaşmaların ardından kazanan iki takım Ziraat Türkiye Kupası Final mücadelesinde tarafsız sahada karşı karşıya gelecek.

Kupada gruplar şöyle oluştu:

A GRUBU:
1. Bursaspor
2. Eskişehirspor
3. Sivasspor
4. Akhisar Belediyespor

B GRUBU:
1. Galatasaray
2. Medical Park Antalyaspor
3. Tokatspor
4. Elazığspor

Anahtar Kelimeler:
Ziraat Türkiye Kupası
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.