Yıldızoğlu, yine zirvede!

Bayburtlu Bilekçi Yusuf Ziya Yıldızoğlu 65 kilo sağ kolda Türkiye Şampiyonu oldu.

Yıldızoğlu, yine zirvede!
Bayburt Postası - Bayburtlu Bilekçi Yusuf Ziya Yıldızoğlu 65 kilo sağ kolda Türkiye Şampiyonu oldu. Bilek güreşi sporuyla 5 yıl önce tanışan Yusuf Ziya Yıldızoğlu, dördüncü Türkiye Şampiyonluğunu kazandı.

Gümüşhane Üniversitesi Beden Eğitim Spor Yüksek Okulu’nde eğitimini sürdüren Milli Sporcu Yusuf Ziya Yıldızoğlu, şampiyonaya Gümüşhane adına katıldı.

Antalya Kemer’de yapılan şampiyonalardan hem üniversiteler arası, hem de kulüpler arasında altın madalya kazanan Yıldızoğlu, 2017 yılında Polonya’da yapılan Avrupa Şampiyonası’nda üçüncülük kazanmıştı.

Bu yılki performansıyla Türk Milli Takımı’na yeniden seçilen Yıldızoğlu, Mayıs ayında yapılacak olan Avrupa Şampiyonası’nda 65 kiloda Avrupa’nın en iyisi olmaya çalışacak.

Gümüşhane’de hazırlıklarını sürdüren Yıldızoğlu, kariyerine Avrupa Şampiyonluğunu da eklemek ve ardından Dünya Şampiyonasında iyi başarılar elde etmek için çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

Antrenörü Davut Altuntaş ve Gümüşhane Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Mustafa Demir’e desteklerinden dolayı teşekkür eden Yıldızoğlu, Avrupa ve Dünya Şampiyonlarında ay-yılıdzlı formayı en iyi şekilde temsil edeceğini belirtti. 
 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.